Busra333 Kızlar merhaba belki tanıyorsunuzdur artık açtığım konulardan. Kızımın haftası dört hafta geride bugün doktor hareket göremedi hemen almam lazım dedi. Çok korkuyorum 2400 gram dedi. Küveze girecek gibi konuştu ama üzülme flm dedi lütfen dua bekliyorum çok korkuyorum. Elim ayağım titriyor
yeni_anne2 Busra333 ahhh canım Allah yardımcın olsunn sağlıkla kavuş bebeğine inşallah Allah büyük inşallah herşey yolunda gidecek 🤲🤲
AnayimBenAna_ Busra333 canım benim acil sezaryen ile 37+1 de 2540 doğdu kızım. Kuveze falanda girmedi. İyi düşün iyi olsun.
Busra2711 Busra333 Allah yardımcın olsun canım moralini yüksek tut dua et bol bol sağlıkla gelir inşAllah
Busra2711 Busra333 37 haftayı geçti seninde sanırım ciğer gelişimi tamamlanmıştır büyük ihtimalle korkma Allah’ın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın güzel haberlerini bekliyoruz 🥰
Busra333 AnayimBenAna_ aynı doğdu sizinle 37+2 de 2495 gram ama küvezde enfeksiyon varmış solunum sıkıntısı :(
Belinay035tp Öncelikle geçmiş olsun merak etmeyin herhangi bir solunum sıkıntısı olmazsa 2 kilonun üzerinde olduğu için küveze girmeden de çıkış yaparsınız ki küveze girmiş olsa bile en fazla bir hafta sonra yine çıkarsınız içinizi ferah tutun Rabbim yardımcınız olsun
anonimuye Busra333 sakin ol canım stres yapma kilo degil önemli olan ciğer gelişimi doğumdan sonra toparlar zaten
HuzurDenizim Güzel düşün güzel olsun bebisin kilosu çokta düşük değil , haftanda çok küçük değil ciğer gelistirici yapmışlardır zaten . Belki kuvoze bile gerek kalmaz sağlıkla gelsin kuzun inşallah bizi haberdar et 🌺
Busra333 Kızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Ne yazık ki bebeğim küvezde 1 hafta 10 gün yatacakmış
hanims Busra333 olsun canım, hiç canını sıkma. 1 hafta 10 gün nedir ki inan hemen geçer. alırsın inşallah bebeğini kucağına.💗 güzel düşün güzel olsun herşey ❤️❤️
Ftmnnr Busra333 iyi düşün iyi olsun çok şükür bir gün oradan da çıkacak sağ salim evinize dönmeyi nasip etsin hepinize inşallah rabbim