dilaradoyan Benmelda Ümraniye’de doğum yaptım ilkini, şimdi gebeliğimde de orda takipliyim. Doktorundan ebesine personelini çok beğeniyorum bilgililer. Zeynep kamil daha kalabalık geliyor bana o açıdan da Ümraniye daha rahat bence tavsiye ederim
Querencia Bana kalırsa Ümraniye Devlet hastanesi daha iyi, son zamanlarda duyduklarımdan dolayı Zeynep Kamil de doğum yapmak hiç güvenli gelmiyor. Hem doktorları hem ebeleri Ümraniye Devlet hastanesinde daha bilgili ve daha ilgililer
Benmelda Ümraniye Eğitim Araştırmada erken doğum riski karşısında 2 gün yattım evet gerçekten çok ilgilendiler
Zeynep1509 Benmelda Zeynep Kamil de doğum yaptım benim için çok kötü bir tecrübe oldu o yüzden tavsiye etmem
Busranurer Göztepe şehir hastanesini de iyi diye duymuştum ben birkaç kere muayeneye gittim muayeneler iyi geçti ama doğumu bilemiyorum
Querencia Mümkünse vaktin varsa gebe eğitimini şiddetle tavsiye ederim. Hem ücretsiz hemde doğumla ilgili aklında herhangi bir soru kalmıyor. Ve eşli eğitime katılırsa eşinle birlikte doğuma girebiliyor