sherife45 Merhaba Amniyosentez yaptıran var mı ön sonuç ve kesin sonuç farklı gelen olumlu olumsuz bilgi verebilir misiniz. bebeğimin kalbinde delik olduğu için yaptırdım ben doktorum down olabilir demişti 23 gün oldu hala çıkmadı sonuçlarım :(
Kumsalca sherife45 merhaba ben yaptırdım ön sonuç hiç gelmedi tüm sonuçlar geldi o da 4 hafta sürdü ortalama
GZzzsss sherife45 öncelikle çok geçmiş olsun inşallah temiz sonlar alırsınız detaylıda mı söyledi doktorunuz sorun olduğunu
sherife45 Kumsalca inşallah güzel sonuçlar çıkmıştır benim de son hafta büyük ihtimal o zaman ön sonuç çıktı kesin sonuç ve kanlar çıkmadı
Kumsalca sherife45 ön sonuc çıksada haber verilmiyormuş zaten raporlanması için tüm sonuçların çıkması gerekiyormuş.. biz de charge sendromu çıktı muhtemel olduğu için kesin konuşamıyorlar ultrasonda da sadece beyninde 10 mm olması gereken sıvı 10.60 çıkmış eşimden benden kan aldılar sonuç bekliyoruz inşAllah güzel haberler alırız siz de bizde.. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
sherife45 Kumsalca amin inşallah. Ön sonuç aldım normal yazıyor ama tabi kesin sonuç olmayınca değişme oluyormuş
sherife45 GZzzsss Teşekkürler inşallah kesin sonuçta temiz gelir. İkili tarama riskli çıkınca perinetoloji uzmanına gittim ultrasonda işte 1 saat inceledi dedi kalpte delik var down olma olasılığı var amniyosentez yaptır dedi yaptırdım sonuç bekliyorum
GZzzsss sherife45 inşallah temiz çıkar detaylıya gireceğim bende daha zamanı var ama endişe ediyor insan işte Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😔