Merhabalar, şuan kucağımda uyuyan 4,5 aylık bebeğimle doğum hikayemi anlatmak istiyorum ki bende hamileyken sürekli doğum hikayelerini okurdum, bir gün banada yazmak nasip olur mu diye geçirirdim içimden🥰 Çamlıca erdem hastanesi takipliydim ve isteğe bağlı sezaryen tercih ettim. Daha önce spinal anestezili kıl dönmesi ameliyatı olduğum için doğumda da yine spinal anestezi tercih edecektim ancak doktorum böyle bir imkan tanımadı, 100 kg ve üzeri hastalarında genel anestezi uyguladığı için bende genel oldum. 23 Eylül sabah hastanede hazır bulundum, ameliyat öncesi nstye girdim sonrasında odama geçtim. Damar yolu açıldı ve sonda takıldı. Kendimi kastığım için sonda takma işlemi canımı acıttı. Ameliyathaneye indik, masaya yattım, burnuma ve ağzıma doğru oksijen maskesi gibi birşeyden anestezi uygulandı ve uyudum😅 gözümü açtığımda beni masadan sedyeye alıyorlardı ağrılı uyandım, odama çıkarttılar. Bebek benden önce gelmişti zaten. Odaya gelince hemşire karnıma kum torbası koydu ve gün içinde toplamda üç kez geldi ve kirli kanı boşaltmak için alttan eliyle müdahale etti bu da benim için çok zordu. Ayağa kalkışımı hep pozitif hayal ettim zira öyle de oldu, başım dönmedi, çok fazla acı hissetmedim. Sürekli yürüyüp acının üstüne gitmek istedim. Gaz için ertesi gün lavman yaptılar öylelikle gaz sorunuda halloldu, ikinci günü ise hastaneden ayrıldık. İlk bir hafta zordu, idrar yaparken bile canım yandı ama sonrası bahar bahçe🌸 ki ben daha hamile olduğumu öğrendiğimde nasıl doğuracağımı düşünüyordum😅 herşey geçiyor, acılar unutuluyor canım anneler 🩷 herkese kolay doğumlar diliyorum, Rabbim bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🤲 Ela bebek ve annesinden sevgilerle🩷