Melike3506 prensesannesi-01 sağlık ocağında bir gün sonra çıkıyor sonuç, yarında cumartesi o yüzden pazartesiye kalır
tanhc Melike3506 özelde acilde verirseniz 2 saat bile sürmeden sonuç çıkıyor, hem pazartesiye kadar da beklememiş olursunuz
Ferik Melike3506 Evet miniminnacık bir susam tanen var Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin eğer sabredebişirsen haftaya kadar bekle öyle kan ver yoksa iki günde bir kan alıp yorarlar seni yükselene kadar
Ballisutt27 Melike3506 hayırlı olsun canım artışın güzel daha çok yeni ara ara kan ver takip et değerleri hep böyle devam etsin inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim🤲🏻🌸
Ferik Melike3506 çok güzel yükselmiş maşallah hayırlı haberler alırsınız inşallah haftaya cuma gibi kese görünür diye tahmin ediyorum
Melike3506 Annekuzusu06666 farklı yerde çarşamba sağlık ocağındaydı bugün de orda versem pazartesiye kalırdı o yüzden özelde verdim bugün
Annekuzusu06666 Melike3506 yine iyi canım ama iki güne bir takip et 2000 olunca keseyim görürsün allah izin verirse
Melike3506 Annekuzusu06666 bende bunu sorcaktım ne zamana kadar kan vermem gerek hangi değere kadar vereceğim 2 günde bir
NoName_ prensesannesi-01 benim çıkmıştı ama siz garanti pazartesi veriin zaten şuan saati de geçti 🙈🙈