deletedmom43191 Damlaydinn evet veriyorlar ikinci dogumum öyle oldu doğuma dair hiçbir belirti bisey yoktu
Damlaydinn deletedmom43191 doktor kontrolüne gittiğinizde mi verdi suni sancıyı yoksa acile mi gittiniz
deletedmom43191 akifsare44aob evet bebek kanalda değildi sancim.yoktu açıklık yoktu hiç bisey yoktu doğuma dair 40+2 de yaptım doğumu
akifsare44aob deletedmom43191 zor mu oldu peki benimde aynı durum , suni sancı alipta acilmam olmaz doguramazsam diye korkuyorum
Ebru_ebru queenanne1 Hayır canım daha vermedik. Aren , Aras Ege , Rojan , Rodin ,Dildar , Barlas bu isimler arasında kaldık ama şuan Aras Ege ve Aren ikisinden birisi olacak sanırım siz karar verdiniz mi?
poyrazmom_ Womanmom15 63 gün benim de hastane çantam hazır değil bebişin odası henüz gelmedi ortada hiçbir şey yok 🫠
deletedmom43191 akifsare44aob hiçte zor olmadı hatta doktor ve ebeler bana alkış tuttu sunide ilk defa senin gibi performans göstereni gördük dediler ilk dogumum kendi sancimla gecti yoruldum ikinci suniyle bal kaymak geçti bu dogumum da kendiliğinden baslamayacak suni teklif etcem doktoruma perşembe günü gittigimde