babycom456 Kızlar sağlık ocagından geliyorum ebe normalde göbeğe cıkmıs olması lazımdı ama yapısal da olabilir dedi sıkıntı olmazmıs ama yıne de merak ettım neden yukarı cıkmıyo diye 😅😂
Ebru_ebru babycom456 Benim de öyle canım hatta görenler erken doğum yaparsın diyorlar bana ama doktor bir şey söylemedi 🤷♀️
mcansu babycom456 yapısal olabilir karnınız çok büyük değilse iç karın genişse de olabilir. Zaten 32ye kadar yukarı çıkmaya devam ediyor
Bebekonunannesi babycom456 34+3 teyim hep aşağıdaydı hala aşağıda asla yukarı çıkmadı. Doktorum normal doğum için çok iyi demişti ama bizim gelişim kısıtlılığımız var o yüzden maalesef zorunlu sezaryen olucam. İnşallah sizin doğumunuz planladığınız gibi olur.
babycom456 Ebru_ebru aa ebe bana öyle bisey söylemedi ama hastane cantanı hazırla nolur nolmaz dedi belkide o yuzden böyle dedi
mcansu babycom456 oğlumda daha da yukardaydı karnım cinsiyetle alakalı olduğunu sanmıyorum kızım daha aşağıda duruyor Doktorunuza söylerseniz servikal uzunluğunuza bakar
babycom456 mcansu karnım hic büyük değil yani dısardan bakan hamile oldugumu bile anlamıyo 😅 servikal uzunluk detaylıda iyi cıkmıstı
babycom456 Bebekonunannesi yaa o zaman olabiliyo oyle demek ki anladım cok sağolun sağ salim kucagımıza alırız inşallah
mcansu babycom456 muhtemelen iç karnınız geniş ondan 😁 benim iki gebelikte de karnım ikiz gebe gibiydi özellikle oğlumda daha yukarıda olunca karnımı yarıp elini çıkaracak falan diye dalga geçiyorduk 😅 Şimdi de büyük ama oglumdaki kadar değil ki hiç kilo almadım henüz yarın 34 haftalık olucaz
babycom456 mcansu yaa hahsh 😂 biri diğerini tutmuyo demekki farklı olabiliyo o zmaan 😂 cok tesekkür ederim yorumunuz icin 🙏😍
Gamzeyasarr Merhabalar kızlar bende yarın 26 haftalık olacak ama bebeği sürekli aşagıda hissediyorum bebeğin suyu da fazlaymış böyle olan var mı aranızda ayakta durduğumda hemen karnım sertleşiyor erken doğum olacak korkuyorum 🙄