elifbsraaa1 Kızlarr selamm bat 13, beraber bekleyelim mii? 1 hafta kala test yapmamak için kendimi tutuyorum 🥰 Siz nasıl aklınızdan çıkarıyorsunuz bu idrar testini her gün yapasım geliyor 😄
bebegimolacak elifbsraaa1 kuzum benim de bat 16 Vallahi bu ay çok pozitifim o yüzden hemen test yapmak istiyorum 😅
elifbsraaa1 Yazmelegi_ bu süreçte neler yapıyorsun canım bebeğin rahme tutunma aşamasındayız 🥰 neler yiyip neler içiyorsun dikkat ediyor musun beslenmene
elifbsraaa1 bebegimolacak ben her akşam yattığımda bir sonraki günün, doktorla görüşme günümün, kan testi günü pozitif haberinin hayalini kurarak uyuyorum 🥰 ve her gün Meryem süresi açıp dinliyorum boş olduğum bir vakit 🙇🏻♀️
Yazmelegi_ elifbsraaa1 normalde düzenli beslenmem, ama artık düzenli kahvaltı yapıyorum kahvaltımda yumurta kesinlikle oluyor, sebze ve meyve tüketmeye dikkat ediyorum birde cevizi eksik etmiyorum, siz neler yapıyorsunuz
elifbsraaa1 Gmzle erken gebelik testimi 11 şubatta yapmayı düşünüyorumm 🥰 düşünürsen birlikte yapabiliriz
elifbsraaa1 Yazmelegi_ 1 hafta kala duyguların, düşüncelerin, beslenmenin ve bedenimizin en önemli olduğu vakitler ❤️ test yaparak strese girmeyelim konuşalım birbirimize önerilerde bulunalımm 🥰
elifbsraaa1 Helenaaa pekii neler yiyip içiyorsun, bu süreçte neler yapıyorsun kısaca bahseder misin ☺️
bebegimolacak elifbsraaa1 oyy inşallah beybim. Ben de düzenli beslenmeye başladım sabahları avokado yumurta ceviz kesin yiyorum. Eşime de muz bitter kabak çekirdeği verdim bu ay bep🙏🏻
Gmzle elifbsraaa1 evet düşünüyordum bende ne zaman yapmam gerektiğine karar verememiştim ama bende hiç belirti yok sen de var mı 😟
Helenaaa elifbsraaa1 valla hiç bir şey yapmıyorum 😅 zaten doktor kontrolünde yumurtlama oldu, magnezyum kullanıyorum farklı başka bir şey yapmıyorum çünkü kendimi strese sokmak istemiyorum
elifbsraaa1 Gmzle ben tüp bebek tedavisindeyim canım benim belirtilerim çok karışık. 2 3 gündür kasık ağrısı, mide bulantısı vardı ilaçlardanda olabilir ama geçti🙈 şu anda bel ve sırt ağrım var 1 hafta kala 🥰
elifbsraaa1 Gmzle neler yiyip içiyorsun canım ağır kaldırmamaya dikkat etmeli, tempolu yürüyüş, koşu olmamalı ve çok eğilip kalkmamalıymışız tutunması için biraz yavaş hareketler gerekli 🥰
Gmzle elifbsraaa1 benimde karnıma ağrı giriyor arada beli ağrımda var hafif ama psikolojik mi bilmiyorum
Papatyam_42 elifbsraaa1 dün eşimle kar topu savaşı yaptıktan sonra bunu görmem ama bildiğin savaştı yani yıkmalı güreşmeli😂 of umarım tutunuyordur benim batım 12 yinede aranıza katılabilirim umarım 😅🥲
elifbsraaa1 Gmzle karına kasığa giren ağrılar rahme tutunurken bedenin verdiği tepkiler olabiliyormuş inşallah öyle birşeydir canım 🥰
elifbsraaa1 Gmzle oyyy güzel çocuğum benim ☺️ belli de olmaz tabi bebiş tutunmak istediğinde her türlü tutunuyor 🥰 tüp bebek olduğundan benim için tehlike arz eden birşey senin için belkide şifadır 🥰 inşallah öğreneceğiz bakalım sağlıcakla haberlerini alalım ❤️❤️
elifbsraaa1 Helenaaa evet stres çok önemli bir faktörmüş bu süreçte çok araştırdım 🥰 kalbimiz tüm vücudumuzu yönetiyor resmen en ufak kırılmada bile kasılabiliyoruz bu bile etkileyebilir tabi 🥲 ben çevremdeki insanların konuşmalarını dinliyorum ama boş dinliyorum Leyla gibiyim hiçbir şey umursamamaya çalışıyorum 😃😃 ve her akşam yatarken mutlaka dua edip ertesi günün yada 13 şubatta öğrenebileceğim bebiş haberinin hayalini kuruyorum 🥰❤️