danla2711 Fatmanur12345 teşekkür ederiz teyzoşuu🥰🥰 yakında sende bulursun benceee insana bir anda doğuyor sanki isim😍☺️
danla2711 deletedmom43191 😂😂ooo maşallah e daha ne benimki gibi yaramaz değil en azından öyle düşün 😂😍
LadyX danla2711 bugün ultrasonda gördüm mis gibi uyuyordu 😴 uyandırmak için doktorumla neler yaptık bana mısın demedi 😂 bana çekmiş uykuya düşkün
danla2711 LadyX ahaha inan ki benimkide başta öyleydi😂😍 uyanmıyordu ama belirli saatlerde uyanık oluyor sabah erken gittiysen uyuyordur muhtemelen benim oğluşta sabah erken saatlerde kahvaltı yapmadan gidince uyuyordu😍😂
danla2711 deletedmom43191 felakett😂😂 boynuna kordon doluyor teyzesi kar yağıyor ya üşüdü galiba atkı yerine kordonunu kullanıyor zeki çocuk snsldndlj
LadyX danla2711 normalde her gittiğimde çok hareketliydi yerinde durmuyordu küçücük olmasına rağmen 😅 aslında bugün de kahvaltı yapıp gittim ama keşke çikolata filan da yeseydim 😂
danla2711 deletedmom43191 😂😂ahaha neyseki 3 erkek çocukla büyümüş ve onları büyütmüş biri olarak bu yaramazlıklar bana işlemiyor 😂😂
heyymomm obli ben 30+5 i’m ama brokoli diyor 😄 karnabahar brokoliden daha büyük değil mi ya bu işte bir terslik var 😄
danla2711 mty 😂😂inan ki bunu bende anlamlandıramıyorum ahaha o yüzden başka uygulamalardakileride takip ediyorum 😂