danla2711 ibcmom 😂gezmeye gidelim gitmesine ama benim eski ağzımın tadı yok bee kuzum😂🫠 sigarasız hayat mı geçer gülbeeennn xnxmnx
ibcmom danla2711 yaa evet cok zor olabilir. ben kullanmıyordum cok sükür zorlamadı 😂 ama tebrik ederim bırakabilmissin hala devam edenlerin postunu görüyorum arada
danla2711 ibcmom teşekkür ederim bebişimm🥰 herşey evlat kuşum için😍 ona aynı bedendeyken bunu yapamam gerçekten içenleride anlamıyorum valla bırakan bırakıyor doğum sonrasını bilemem ama hamileyken içilmemesi gerekiyor aynı bedendesin sonuçta ☺️🫠
Begm_01 danla2711 canm bulunduğum şehirde bir yer yapıyor oda özel di sadece ultrasonda bebeğe baktı iyi dedi tansiyonumu hastane ölçmüştü normal dedi 12 6 dı
Aserpil danla2711 normaldede bir kadinin çalışmasi zor. Hem ev hem iş yükü kadında oluyor hamileyken. Bu kaç kat fazlasına çıkıyor. Günleriniz sağ salim geçsin . Son günlerde evinizde bebeğinizin hazırlığını yapın sakın kafayla
danla2711 Aserpil çok teşekkür ederim gerçekten zor ama Allah kolaylığını veriyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım kuzularımızı 🥰🤲