bkdusunenanne Kızlar ben 3.sezeryan olcam ve 7 aylığız 26+1 iz ve korkmaya başladım ilk zamanlar kendimi frenlesem de doğum yaklaştıkça korkuyorum. İyleşme süreci falan nasıldıı benim 2.çok kolay geçmişti bana biraz teselli verin🥲
3prensAnnesi_ bkdusunenanne bende 31+5 3.sezaryen olacak inşallah. 24 martta alırım dedi doktor bir aksilik erken doğum olmazsa. Endişe etmeyin 2 kez yaşadık süreci biliyoruz Allah can sağlığı versin öyle yada böyle iyileşilecek :) genelde 3.daha kolaydı diye duyuyorum umarım bizimde öyle olur. Benim ilki çok acılıydı, ikinci daha iyiydi bende güçlüydüm biliyordum çünkü iki güne daha iyi olacaktım, inşallah bu sefer daha da rahat oluruz ☺
Nilayy95 bkdusunenanne korkman çok normal annesi. Bir mucize dünyaya getiriyorsun çünkü 🙏🏻 ama ikisini nasıl atlattıysan bunuda güzel atlatacaksın inanıyorum 🌺 Herkesin iyileşme süreci o kadar farklı ki. Ben hemen ayağa kalkarım güçlü bu kadınım diyordum ama bir hafta patates gibi yataktan kalkamadım 🙈
Esay5060 bkdusunenanne 4 . Sezeryani olacam bebeğim 8 aylik ben 22 haftaliğim sadece ilk sezeryanim zordu diğerleri cok rahat geçti inşallah bu da boyle olur ☺️
bkdusunenanne 3prensAnnesi_ evet ilki benimde çok swncılıydı hatta 10 sene düşünmüyorum derken 2.oldu dediğiniz gibi çok çabuk toparladım şuan 3.teyiz inşallah sağlıkla alırsın kucağına benim ilk oğlum makat gelişti 2.ve 3. Baş geliş gününe kadar bekler demi 4 mayıs dedi doktorumuz🥲
bkdusunenanne Nilayy95 patates tabiriniz çok tatlı 🥲kaçıncı gebeliğiniz sizin☺ teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım inşallah 🤭
3prensAnnesi_ bkdusunenanne inşallah vaktini beklerler tabiki anne karnında geçen bir günün bile önemli olduğunu söylüyor doktorlar, benim ilki 36+4 de doğdu 3550kg olarak, şekerim vardı ondan olabileceği düşünüldü. Şimdi de yükseliyor dikkat etmezsem sıkıntılı geçiyor benim hep son 2 ay
zge13 3prensAnnesi_ benim 23 ay kadar olacak aynı haftada sayılırız 32+0 bugün mart ortasına kalmaz dediler bana da tarihi görünce sormak istedim
3prensAnnesi_ zge13 sezaryen mi sizin benimde yarın 32 olacak, zaten 22 mart 38 hafta olacak benim, o gün ctsi oluyor. Dr 24 marta gün verdi, erken gelirse acilde herhangi bir nöbetçi dr alacak onu hiç istemiyorum :(
zge13 3prensAnnesi_ ikinci sezeryan olacak arası iki yılı geçmediği için kesinin durumuna göre bakarız dedi ama 37 de alırız dedi yani 36+1 36+6 arası 🥲 kendi doktorum yoktu benim de şehir hastanesi işte bir dahakine inşallah tam tarih verir ama belki durum iyi 38+ da alırız der işte tarihi de tam vermeyince hep kendi kendime kuruyorum
bkdusunenanne Esay5060 ay nasıl cesaret ettiniz ya bende 3.olcam Dr bana bi daha önermem genel olarak herkese her kesi yapışıklık demek falan dedi korkuttu beni 🥲
zge13 Zhra-10 benim 22 ay civari mrrt ortasını bulmayacak gibi demişlerdi tarihi görünce şaşırıp sormak istedim 32 haftalık bizimde