ayseallpi deletedmom43191 valla bilemedim ki hamileliğim güzel geçti, bulantım felan olmadı herşeyi yedim 🤣
panpancabo ayseallpi merhaba benim oğlum 4400kg 58 cm doğdu ama yenidoğan olmamıştı, 0-6 giymişti yanlış hatırlamıyorsam. 0-3 almamak 0-6 almak daha mantıklı geliyor bana. Çok kısa süre giyilebiliyor
birkizanneesi panpancabo 8. Ayda kaç kilo görünüyordu benim de kızım biraz 2 hafta ileri gidiyor en başından beri
panpancabo birkizanneesi 3 sene oldu açıkçası pek hatırlamıyorum ama hep bir ay ileride olduğunu söylüyordu doktorumuz, 39+4te doğumum gerçekleşti, o gün 5100kg görünüyordu ama 4400kg doğdu. Doktor -/+0.500kg değişir ultrasona göre demişti.
Edanursoylu ayseallpi kızım 4160 kilo doğmuştu. İlk 2 3 günlük yenidogan giydirdim sonra hemen 3 6 geçiş yaptım yani yenidogan bisey almamıştım çok fazla. Daha rahat etti 🌸 2.de iri dedi doktorum yine aynı şekilde alışveriş yaptım
ayseallpi Yarenn24 🥰 benim hamileliğim de tiksinme mide bulantım ya da mide yanmam olmadı herşeyden yedim 😄😄
birkizanneesi panpancabo maşallah Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah ben yeni doğum oldu zannettim 🙈
Cihangir09 ayseallpi olur merak etmeyin bir de ultrasonla gerçek pek tutmuyor bizimde 37de 3700 gözüküyordu 38de büyük ihtimalle 4u bulur filan demişti doktor 38+1 de 3360 doğdu kızım
Elfkrk ayseallpi benim bebeğim 39+3te sezaryenle doğdu o sabah ölçtüklerinde 4600 gram dediler nasıl doğacak dediler bebeğim 3800 doğdu ödem gitti 3500 kaldı bence sende ona göre davran bazen de tam tersi olabiliyor bende herşeyi büyük aldım ama şuan yenidoğan bile küçük geliyor 😂 3800 gr 53 cm doğdu kızım şimdi 3500 gram 🥹
gezentianne ayseallpi Bir hafta olur sonrası olmazz🥰🧿 Ama hastaneden cıkınca ödem atmasına da bağlı kilolu bebekler çok zayıflayabiliyor doğumdan sonra.Çoğu ödem oluyor.ya da minyonlar cok çabuk alırken tombişler biraz az alıyor değişebilir.Siz yine de yenidoğan ayırın bence🥰
ayseallpi gezentianne doğru söylüyorsunuz ödemleride atarsak dediğiniz gibi, alışverişi o bakımdan az yapmıştım 🤓🤓
cansudny tinylamb ’in ebatları büyük ve uzun. bu markanın ürünlerini tercih edebilirsiniz yoksa 1-2 giymede diğer markalar küçük gelecektir.