iremd-1798 Ardennnnn amin amin inşallah güzel haberler alın inşallah ❤️ Rabbim sağlıkla evladınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah ❤️
Talentedmom Ardennnnn doktor bana testleri anlattı istersen yaptırabilirsin dedi ama amniyosentez testi %100 sonuç veriyormuş bilgin olsun diğerlerinde yanılma payı oluyormuş
Ardennnnn Talentedmom evet biliyorum ama şimdi bunda yanlış çıkma olasligi çok düşük amniyosentez de cok dusunduk bide riskleri göz önüne aldık çok zor karar valla
Edafmo Ardennnnn tabii zor bir karar ama fetal ilk seçeneğiniz olsun bence fetalde bir problem çıkarsa o zaman zaten kliniklerin çoğu ücretsiz olarak amniyosentezi de yapıyor
Ardennnnn Edafmo evet evet devlette kayıt actirdimzaten 2 hafta sonraya anca oluyo amniyosentez 16.haftadan snra o yüzden ilk bı fetal DNA yi dusunuyoz o çıkana kadar amniyosentez zamanımda gelmiş olur
Aslaninannesi_ Benim 1/88 çıktı yüksek risk grubundaydım fetal dna temiz geldi ikili test tarama testidir doğruluk payı düşüktür
BATA Ardennnnn içinizi ferah tutun siz Allah’ın izniyle hiçbir şeyi yoktur ama aylarca acabayla yaşamaktansa test yaptırmanızı da öneririm ☺️
Ardennnnn BATA kesinlikle bundan yaptırıyorum yani hamileliğini hem kendime hem etrafima zehir ederim biliyom ben kendimi 🤦🏼♀️
Ardennnnn BATA fetal DNA testini araştırıyorum bakalım fiyatlara kapsamına bakıyorum bı kaç yerle görüştüm en ucuz 12bin lira🤦🏼♀️
Ardennnnn Talentedmom insAllah Allah nerde hamile bebeği konusunda sıkıntı yaşamış sıkıntılı hamilelik geçiren bütün hamilelerin yardımcısı olsun hepimiz sağ salim kucağımıza alalım insAllah 💕🙏