seda_ay Eşimin siyah beyaz bir kazağı vardı yeni almisti ben onu makineyi çamaşırları atarken onuda attım beyaz kısımları boya vermiş nasıl düzeltebilirim yardımcı olurmusunuz
Deleted33000 seda_ay renk için bilmiyorum ama bende geçen eşimin yeni aldığı kazağı makinaya atmisim normalde ilk yıkamayı elde yapardım makinadan bı çıktı 13 yaşındaki oğluma göre olmuş 😅😅😅😅😅sende o kazağı unut istersen canim 😂😂😂
Deleted33000 seda_ay evet aman napim bı kazak degilmi ama senin yikamanla ilgisi yoktur belki bazı kazaklar boya veriyor böyle
seda_ay deletedmom43191 ben hep normal yikadigim gibi atıyordum sorun olmuyordu ama iki renkli olunca bu beyaz yeri renk almis
Neferut seda_ay beyaz sabunla çitileyin hafif durulayıp tekrar makinaya atın deterjan koymayın sadece çamaşırın içine karbonat ve şeker koyun o şekilde yıkayın alır rengini
Neferut Neferut bir daha öyle renk vurma ihtimali olan kazakları da hassas 30’a atın hep öyle yapıyorum ben
Neferut seda_ay inşallah benim de dışı siyah işi beyaz kürk olan montuma siyah renk vurmuştu annem söylemişti böyle geçirmiştim düzeldi 🥲