Birbenbirbebek AdaEcem ay büyüyorlar da ne bilim yaa benim cidden o kadar gücüm yok maşallah ama sana 🥹🥰 Allah bagıslasıınnnn . Ayyy evet biri 3 yaşında biri yolda 🥹
zeynephkn07 @AdaEcem benim de 5 ve 3 yaşında kızlarım var 20 haftalık hamileyim erkek bizim bebişte 😍😍😍😍 aynı duygular yaşıyoruz ve çok net pipi görüyorum bizimde böyle baya baya belli ahahahha sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🙏🏻
AdaEcem zeynephkn07 amin inşallah bacım 😍 ne mutlu oluyorum farklı cinsiyette çocuklar sahip olan anneler mutluluğuna. Çok şükür iki meyveyi de tatmak nasip olacak🤲
ZeynepDuru17 AdaEcem üç kızım.var şu sevinci bana da nasip etsin mevlam sağlıkla sıhhatle inşallah 🤲 sizde sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim değişmez erkek cnm ,🥹🤲
AdaEcem ZeynepDuru17 Amin inşallah 🤲 Allah’ım sana da en kısa zamanda hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin 🤲
AdaEcem ZeynepDuru17 dualar etkili. Ben hep tek başıma istiyorm dua ediyordm. Üçüncü bebeğim artık ablama söyledim, kayınvalidesi, hocalarım, samimi arkadaşlarim hepsinden dua istedim. Ablam gece gündüz dua etti🤲 inşallah senin de kabul olur🤲
ZeynepDuru17 AdaEcem inşallah canım benim inşallah bende burda hamiş annelerden dua istiyorum Allah’ın izniyle onlarında benimde duamla kabul olur inşallah bende aklıma geldikçe yüreğim ağzıma geliyor dua ederken sürekli dilimde rabbim vermeyecek olduğunu dilime dua die düşürürmüydü inancım tam Allah’tan istiyorum ben verecektir sağlıkla sıhhatle inşallah canım teşekkür ederim 🩵
AdaEcem ZeynepDuru17 ablam biraz daha dini duygulari güçlü. Hep diyordu Allah’ın yanında çoktur istersen verir. Dua et🤲
ZeynepDuru17 AdaEcem inşallah canım inşallah ismim Şeyma ablandan dua istiyorum Allah’ın izniyle banada dua ederse sevinirim duasinda ısrarcı olanı Allah sever 🤲🥹