hamcokelek33 Birbenbirbebek helal olsun👏👏 gerçekten maşallah, allah sağlıkla sıhhatle huzurla doğurmayı büyütmeyi nasip etsin 💖
Birbenbirbebek hamcokelek33 hayatımda böyle bir başarı da ne bilim 😂😂 şaka filan tabi aminnn inşallah 🥰🥹
Balbebek012 Yazmelegi_ yaa yumurtlama zamanını talip ediyorum eşimden uzak duruyorum ama eşim asla durmuyor sen nasıl durduruyorsun ya😅
Damla_g28 Birbenbirbebek valla knk aha 18 haftalık hamileyim tabi ilk olduğu icin isteyerek oldu geri çekilmeyle korunduk hep 😂😂
Birbenbirbebek Damla_g28 bacım geri de çekildi prezervatifte taktı güya 😂 tövbe tövbe yaa nerden geldi o sperm hala bilmiyoruz .
aycinelizsmom hamcokelek33 kuzum görümcemin gelini prezetvatifle hamile kalmış 🥲 benim de 2 hafta sonra 40ım çıkacak, nasıl korunsam diye düşünüyorum, prezervatif inanılmaz canımı acıtıyor spirale güven olmuyor mu gerçekten??
Loveis Ozgee_19 benim için geri çekilme yöntemi 🥰 hap hiç kullanmadim, istemem de. Prezervatif i de istemiyorum çok rahatsız ediyor beni 😅
Mervecelik190518 Loveis 6 senelik evliyim geri çekilmenin Bi korunma yöntemi olmadığını bile bile o şeklde korunduk isteyerek 2 cocuk yaptk hiçbir sıkıntı yoktu. 6 senenin sonunda geri çekilmeyle istemeden hamile kaldım 🥹
Esum48 Ozgee_19 benim doktorum deri alti implant onerdi. Ama esime koruyucu gelmiyor o prezervatifle korunuyoruz insallah basima bisey gelmez 😂
Balbebek012 Birbenbirbebek prezervatif delik olabilir a bimin kiler de delik çok varmış kids de yazmışlardı ahahaha 😅😅😅
Birbenbirbebek Balbebek012 kız gerçekten mi geçen sene sağlık ocağına sordum yok olmaz koldan dedi 🤷♀️
Balbebek012 Birbenbirbebek koldan yapılıyoedu galiba ya arkadaşım öyle diyordu o aylık iğne yaptırıyprdu