Birbenbirbebek buket0102 evet hissediyorum artık hatta dün tüm gün hissetmedim cok evhamlandım hemen randevu aldım bugüne birazdan gideceğim derken hareket etti 😂🤷♀️ Yine de gidelim bari dedik . Öyle güçlü güçlü hareket edip birden etmeyince endişelendim 🥹
senem-yabaci buket0102 16dan beri hissediyorum ufaktan ama bu hafta geceleri uyutmuyor 😂 bir de hep bir yerde toplanıyor sertlik oluyor. Bazen korkuyorum.
Sevgilimmmmmmm Evet birkaç gündür hissediyorum dışardan da belli oluyor artık. Dün sabah içerde savaş vardır 🥹😅
Mucizebabyy Bende 18 de başladım hissetmeye ilkten seyirme gibi şuan 21 haftalık net hissediyorum 2.gebeliğim oldugu için galiba erken hissettim
Ayshababy Birbenbirbebek yorulma oldu içindir canım ben 20 haftada hissetmeye başladım bir gün çok haraketli ertesi gün arama 😀 ama bu aralar çoştu artık 22 haftalık olduk😀
Ayshababy Sevgilimmmmmmm çabuk yoruluyorlar 😀 ama benimki daha dışardan beli olmuyor o kadar az bişey beli oluyor ama savaşımız durmuyor Salı gece saat 12de savaş başladı dün geçe yoruldu artık😀 bu gün o kadar haraket yok az bir şey vuruyor yer değiştiriyor alıştım artık 1 gün sert bir gün durgun
Beyhan0704 16 hafta geride kaldı ve 17. Haftaya giriş yaptım bugün Hareketlerini hissetmemem normal mi İkinci gebeliğim ama acemi gibiyim 🫣
Birbenbirbebek Ayshababy 23 haftalığız bizde ama öyle cok cok hareket etmiyor yaa hissediyorum ama böyle incitmeden pıt pıt . 🥹
Ayshababy Birbenbirbebek ilk 20 haftada ben öyle hissediyordum ama bu aralar çok şiddetlendi haraketleri 1 haftaya heralde sizinkide şiddetlenir 🌸
bebegimibekliyorum__ buket0102 bende 21 E girdiğimiz gün net hissetmeye başladım canım 5-6 gündür hissediyorum 🤩
buket0102 Ben daha çok bişey hissedemiyorum pek ya arada bi kayıyor gibi sadece daha erken mı diye düşündüm ama hepiniz maşallah hissediyorsunuz Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah