Hasret18ayaz Kızlar merhaba kanamam oldu aynı zamanda suyumda geldi 17. Haftada 1 hafta hastanede tedavi gördüm suyum durdu kanamam da kesildi bebeğimin suyuda yeterli şükür şuan 18. Haftadayiz şuan ama korkuyorum previa düzelmez ise diye
Serifekeles Hasret18ayaz dün aynı başlığı açıp bende sordum ama cevap vermedi kimse nadir bi durum mu bilmiyorum şimdi nasılsınız geçmiş olsun . Bendede aynı durum var kanama falan yaşamadım çok şükür ama akşamları hareket ederken aşırı ağrım oluyo progestan verdi doktorum sizde kullanıyo musunuz inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişkerimize bende çok tedirginim
aysenuroztunc Hasret18ayaz benim öyleydi tam kapatmıyordu rahim ağzını ama yarım gibiydi yukarı çıkabilir de çıkmayabilir de demişlerdi herhangi bir tedavi uygulanmadı kanamam da hiç olmadı ağır iş yapmaktan kaçın demişlerdi sadece bende ağır kaldırmadım normal hayatıma devam ettim çalışıyordum zaten :) çok şükür yukarı çıktı detaylı usg de çıkmış denildi ama hala ön duvarda riskimiz kalmadı sadece ☺️
020525 Hasret18ayaz plesanta previa olarak 33 haftada zorunlu doğum yaptım. Çok dikkat edin kendinize ağır kaldırmak yok kesinlikle. Ani hareketlerden kaçının inşallah çıkar yukarı %,50 çıkma ihtimali var demişti doktor benimki cikmadi
biizaaa Serifekeles Hasret18ayaz Kızlar ben de 15. Haftamda öğrendim plesenta aşağıda dedi doktorum benim ki en başından riskliydi ben zaten progestan kullanıyordum ama hap olarak onu fitil olarak kullan dedi isterseniz doktorunuza söyleyin ama gerek görmediyse siz daha iyi durumdasınızdır şükür hepsini atlattık ama şu an yukarı çıkıp çıkmadığını bilmiyorum kafaya takılacak bir şey değil dedi doktorum 6 ya da 7. Ayda en geç yukarı çıkar dedi bebek kendisini yukarı çeker zaten dedi
Hasret18ayaz Serifekeles bana herhangi bir ilaç başlanması insallh çok teşekkür ederim sizde inşallah
Gizen 020525 neden 33 haftada oldu canım kanaman mi olmustu rahme yapışıklık varmiydi bende aynı durumdayım
Rumeyssss Hasret18ayaz previa tanısı 24. Haftadan sonra konuyor. Merak etmeyin o haftalarda bana da plasenta aşağıda duruyo dediler sonraki haftalar normale döndü
Brglbrgl Aynı tanıyı banada koydular ağrım oluyor korkuyorum devlet doktoruna mı özel hastane doktoruna mı güveneyim bilmiyorum fiyatlar da çok yüksek Allah yardımcımız olsun
Ngny Bende 19. Haftamdayım geçen hafta lekelenmem oldu. Doktor plesentan aşağıda ama 24. Haftaya kadar yukarı çıkar dedi. Progestan verdi . Haftaya detaylı ultrasona girecem bakalım doktor ne diyecek.
020525 Gizen yapışıklık yoktu tamda kapamiyordu. 28 haftadan beri kanamalarim vardı. 33 haftada aşırı bir kanama oldu malesef 3 gün yoğun bakımda yattım herkeste olur sanmayın benimki nadir yaşanan olay
Gizen 020525 benim eş aşağıda rahmi tamamen kapatıyor yapışıklik var gibi diyor doktor doğum anında belli olur rahme yapışık sa rahmi alabiliriz dedi hiç kanamam olmadı şükür
020525 Gizen detaylı ultrasonda yapışıkmi anlaşılıyor aslında. Çocuklar herşeyin en kötüsunu söylüyorlar malesef