Gzmel 29 haftalık olduk iki kızım var bide tek başımayım yardım edecek yok yani evi detaylı temizlmeye başladım canlar kapılar perdeler dolap içleri sizce erken mi daha yoksa tam zamanmı bilemedim ya
birkizanneesi Gzmel hiç erken değil 32. Haftadan yazıyorum sana ben bu hafta daha da ağırlaştım inan yürürken yuvarlana am gibi hissediyorum boyum uzun 65 kg olmama rağmen. Yavaş yavaş anca biter hem de ağırlaştığında inan bulaşıkları makinaya bile dizemiyorsun 😔🙄
Melikeakkc Gzmel bence başla canım perdeler anca zaten genel dolap içlerini de yavaş yavaş yapsan 1 ayda tamamlarsın 34. Haftada da dinlen artık daha da ağırlaşırsın.
AnayimBenAna_ Gzmel 32+5 im benimde bi yüksek dolap üstlerim kaldı bide mutfak dolaplarımın içleri. Camları falan eşim siliyor zaten. Yavaş yavaş yap en azından zorlanmazsın canım
Gzmel birkizanneesi evet birde erkek bebiş hamileliği zor olmuyomuş gerçekten kızlarda böyle değildim yere otuyorum kalamıyorum ama 🤣
Gzmel Melikeakkc evet birde bebek doğum pozisyona gelmiş dedi doktor başı aşağada çok baskı yapıyor neolue ne olmaz yapıyım dedim başladım
birkizanneesi Gzmel benim ki kız ama ben de senin gibiyim 🤣Allah kurtarsın hepimizi gün sayıyorum şu kadar gün kaldı diye 🙄
Gzmel birkizanneesi kızında zor tabi ki ben ilk kez bukadar bel agrısı baskı hissetim bu gebeliğimde evet az kaldı mart sonu nisan başı gibi doğum yapacağım bende
deletedmom43191 Gzmel 😅😅😅 ilk bebeğim 15 aylikti gebe kaldim ikinci bebeğim 10 aylikti gebe kaldim ama iyiki de pespese oldular ben keyfime bakarken abi kardeş oynuyorlar 🥰🥰 ben böyle iyi olduğunu bilsem daha erkenden yapardim😅😅😅
2baby1mom__ deletedmom43191 ay bu yorumunuzu görmek bana çok iyi geldi bebeğim 9 aylıkken hamile kaldım bende napicam diye düşünüp duruyorum 😂
Gzmel deletedmom43191 benimde büyük kızım elim ayağım çok yardım ediyor küçük çok huysuz ama benimde 🤣
deletedmom43191 2baby1mom__ uykusuzluk ve ev işi zorluyo beni başka bir aksilik yok çok şükür 🥰🥰 merak ettiğiniz şeyleri cevaplayabilirim
2baby1mom__ deletedmom43191 2. Bebek doğacağı zaman ilk bebeğinizin odasini ayırdınız mi acaba yoksa yanınızdamiydi oda eğer bir aradaysaniz birbirinin sesine çok uyandilar mi