Ozlem12345 27.haftamdan beri NST de sancım var. Bugün kontrole geldim yine yüksek sancılardan dolayı doktorum doğuma alıyor dua edin bana 😢
seyma0661 Ozlem12345 çok şükür bugünlere kadar dayandınız canım Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin ❤️
pinar55 Ozlem12345 bende 36 da doğurdum sorun cıkmadı şükür sadece cok uyuyordu ve emerken gücü azdı inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınz
Ozlem12345 pinar55 İnşallah benimki de sorunsuz bir şekilde geçer birden doğum deyince korku heyecan hepsini yaşıyorum aynı anda çok karmaşık duygular 🥲
zeydalp Ozlem12345 ayy Allah ikinizinde yardımcısı olsun inşallah bir çırpıda olur biter sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu🙏 benimde 30. Haftamda nst de sancılarım çıktı şuan rahim agzı uzunluoum 23 mm inşallah bende 36 yı görürüm 🙏
maristar3440 Ozlem12345 merhaba hayırlı olsun öncelikle umarım bebek de siz de iyisinizdir🙏🏻 açılmanız mı oldu neden doğuma aldılar acaba sizi
Ozlem12345 maristar3440 Açılmam yoktu. Sancılarım çok yüksekti ve düzenliydi. Haftamda fena olmayınca doktorum bekletmedi. Bebeğim 10 gün küvozde kaldı iyi çok şükür yanımızda 🙏🏻
maristar3440 Ozlem12345 bebeğinizin iyi olmasına çok sevindim 🙏🏻 kasılmayla ağrınız doğum sancınız oluyor muydu?