Ruvgey34 Kızlar merhaba son adet tarihim 17 Aralık. Dün doktora gittim kese vardı kalp atışı yoktu bir hafta bekleyelim dedi. Kan verdim ve betam 42 binlerde çıktı normal mi sizce 7 haftalık gebelikte
mlkkk Ruvgey34 haftaya göre beta karşılaştırması yapılmıyor önemli olan artışı kiminde 5.haftada beta 40binlerde olur kiminde 7de yani önemli olan sağlıklı artış olup olmadığı zaten 7de keseyi görmüşsünüzdür belki kalp atılı bile vardır betanın bi önemi de kalmıyor
Burcuilker1 Ruvgey34 beta o kadar farklı ki ilk gebeliğimde 4 haftalık öğrendim 2345 dü bu gebeliğimde 4 haftalık öğrendim 300 dü arkadaşım da senin gübü 40 binlerde öğrendi sağlıkla büyüsün minik kesesinde 😊
Gizem1504 Esra-4151 2 kere kan verdim artış verdi daha vermedim 137 ile adetten 1 gün önce kan verdim takip ettim 20 ocakta görmeye gittim. Daha gitmedim kalp atışını duyayım diye yarına randevu aldım
Ruvgey34 mlkkk kese vardı bebek de var dedi ama kalp atışı yoktu. Bir hafta bekleyelim dedi doktor hafif kanama da oluyor arada
NNewbabyy Benim ilk gebeliğimde 11 bin çıkmıştı ikiz mi acaba demiştim genelde ikiz akla geliyor yüksek olunca ama tekti sizinde baya yüksek şaşırdım
Esra-4151 Bende 144 ile öğrendim regl günümden 2 gün önce yarın kalp atışı için gidicem inşallah duyabilirim🥹
Liddle_mom Ruvgey34 canim betani haftaya gore degerlendirme beb 63 binlerde ogrendim 6 haftalikyim onla alakasi yok😘
rabiayy Gizem1504 anladım canım, çok teşekkür ederim 🌸 inşallah güzel artar benimde, cumartesi netleşecek 🫶