Busra6694 Kızlar çin takvimine göre hesap yapmayı bilen var mı internetten bakıyorum bazı sayfalar kız bazıları erkek çıkıyor bakar mısınız sırf merak için 😅 doğum günüm 9 Eylül 1994 son adet tarihim 17 Kasım
ibcmom Busra6694 doğumunuz 9 eylülden önceyse erkek gözüküyor. benim kız görünüyordu doğru cıktı ama inanmıyorum zati %50 şansı vardı illaki birilerininki tutacak 😂
Cacaege Busra6694 canım hep yanlış çıkıyor 2 gebeliğim oldu ikisine de kız yazıyordu 2. Oğlumu bekliyorum 😂
Busra6694 deletedmom43191 yok sadece merak ettim çünkü her sayfa farklı çıkarıyor bide yok yaşına 1 ekle diyenler de var 😅
Gizem1504 ibcmom ya 9 eylül sonrası doğum yani 23 eylül 40 haftalık bitimi gözüküyor nasıl hesaplanıyor bende öğreniyim🤭😅
Phyloo ibcmom sezeryanla olanlar nolcek inanma bacı inanma tamamen saçmalık yok kolye yok yüzük çin işi falan hepsi uydurmaca
ibcmom Busra6694 siteye tarihlere girdim cıkanı yazdım 😂 babanın doğum tarihini de söyle Rus da bakim
ibcmom Gizem1504 o onun doğum tarihi diye öyle dedim, senin doğum tarihin 9 eylül değilse seni kapsamaz canım
tugbaalpmumcu Busra6694 hangi yılda hamile kaldıysan o yılın çin takvimine bak gerçi ben tiktokda gordum kiz çıktı internetten baktım erkek çıktı sabırla ultrason gününü bekliyorum 😅
NoName_ Busra6694 ay bu kadar yakın olur 😂😂😂benim doğum tarihim 6 eylül 1999 son adet tarihim 16 kasım🥹
Busramnida Busra6694 o değilde doğum tarihiniz kocamınkiyle aynıymış o dikkatimi çekti 😂 sağlıkla gelsin bebiş 🥰🌸