Didemnil35 Günaydın hanımlar nasipse ikinci bebeğime hamileyim ilk çocugumun kıyafetlerini bu bebeğimde de kullanmak istiyorum ama kıyafetler yatak altında sararmış o lekelerden nasıl kurtulabilirim fikri olan var mı neler yaptınız o sarı lekeler gitsin diye
TwinsAndBeren Didemnil35 çok yoğun olmayan lekeler e bebeğin toz deterjanı ile çıkıyor ama çok sararmış olanlar çıkmıyor leke çıkarıcısını denemedim belki onunla hepsi çıkar
Mervecimmm Didemnil35 bende de aynı durum vardı. Bir leğene kıyafetleri koydum ve üstüne de bir kaç ölçek şu toz leke çıkarıcılar var ya farmasi marka olandan koydum. Ardından kaynattığım sıcak suyu ekledim leğene ve yaklaşık 6-7 saat ara ara çitileyerek beklettim. Ardından hepsini makinaya attım ama kıyafetlerin suyunu fazla sıkmadım yani üzerinde hala leke çıkarıcı kaldı ardından bebek deterjanını koydum ve bebek programında yıkadım. Sonra 2 durulama daga yaptırdım leke çıkarıcıyı tamamen arındırmak için ve hepsi tertemiz oldu ☺️
Didemnil35 Talentedmom şuan hiçbirşey denemedim bilemedim koyu lekeler nasıl gider sorup öğrenmek istedim
Edafmo Didemnil35 ebebekin toz leke çıkarıcısını kullanın. kaynar suya tozdan göz kararı dökün biraz karıştırın toz erisin köpükleşsin sonrasında kıyafeti lekeli kısmı su tarafına gleecek şekilde basın kaynar suya. ben geniiişçe bir leğen kullanıyorum. beyazlarla renklileri karıştırmayın derim ben beyazları ayrı renklileri ayrı ayrı basıyorum. su soğuyana kadar bekletin sonrasında alın atın makineye miiiss gibi oluyolar
Mamacita1 Didemnil35 my rabbit diye bir markanın leke çıkarıcısı var onu kullandım bende tüm sarı lekeler çıktı çok iyi oldu