Uykusuzz_koala Kızlar böyle yaşayan oldu mu? Sancım ve açıklık yok. O yüzden suni ile başlayalım dedi olmazsa sezeryana döneriz dedi. Korkuyorum. Ebelerle konuştum da onlarda bebek biraz iri gibi riske atma hiç dediler
elifffffffffffguuuuu Uykusuzz_koala merhabalar doğum yaptınız suan tam aynı konumdayız bana fitil verildi olgunlaştırıcı ne yaptınız nasıl doğum yaptınız bilgi verir misiniz
Nurcantas65 39+6 yım bende 3 cm açıklık vardı en son 38 haftada 3300 du suan kaç kilo bilmiyorum,muayenede öğreneceğim bende bugün, 4.500 a kadar vücudunuz müsaitse normali deniyorlar.
Karasln 39+6 de benim yatişim yapıldı ve vajinaya fitil koyup doğumu başlattilar açilmamda sancimda yoktu ama fitil bende bi işe yaramadi 3 gün yattım fitilin sancisiyla en son suni taktilar 2 saatte doğurdum benim için çok zor geçti suni sancıyı kimseye tavsiye etmem
Uykusuzz_koala elifffffffffffguuuuu kuzum benim doktor denemedi bile bebeğim kilolıydu direk sezeryana alındım. İyi ki öyle olmuş yoksa yapamazmısım
Uykusuzz_koala elifffffffffffguuuuu özellikle sizin için girip tekrar baktım ama yazmamışsınız. Umarım her şey yolundadır, güzel haberlerinizi alırız. Korkmayın, bir şekilde yolun giriyor her şey 🥹 Rabbim yardımcınız olsun inşallah dualarım sizinle 🌺
elifffffffffffguuuuu Uykusuzz_koala denendi 8 saat suni sancı sonucu sadece yarım cm açılmam olduğu için mecburen sezaryen çocuğum kucağımda