Edizhr Muzikcianne bizim kedimizin ismi mars hiç çocuk ismi olarak düşünmedim canım çevremde de hiç Yok 🤷🏻
Yogurtlupilav Muzikcianne bence çok güzel bir isim, çevremde de çok tatlı bir erkek çocuğu var “Mars” isminde. Hem söylenişi kolay, hem türkçe karakter içermiyor. Üstteki yorumların aksine ben çok beğendim.
Tomrisinizi Muzikcianne buyuyunce dalga geçerler özellikle ilk orta okul çağı çocukları çok acımasız bunları da düşünmek lazım. Uzaylı oğlum ne eheheheurnd diyebilirler yani
Meltemanneolsun Erkekler marstan kadınlar venusten sözüne uyacak bir isim. Alışılmış değil siz bilirsiniz😊
LavinsMom Yogurtlupilav yani herkes dalga gecer gibi yorum yapmis bide diyorlarki cocuklar dalga gecer. E cocuklar anne babasindan ne goruyorsa onu yapar. Buyukler boyle konusursa cocuklari da tabiki dalga gecer. Herkes yetistirdigi cocuga dikkat etse biseyler ogretse kendi onun bunun hayatina burnunu sokmasa ve bunu cocuguna da asilasa hersey cok guzel olur aslinda. Cocuklar bizim aynamizdir sonucta.
Nurcantas65 Dünyadan Marsa, Jüpiter den Kars’a diye saçma sapan espiri yaparlar çocukla,ben olsam koymam ama siz bilirsiniz tabi 🙂
Anniskoo0634 Muzikcianne Jüpiter koy😄 lütfen çocuğunuza bu tarz cins anlamsız isimler koymayın ya mars nedir Allah aşkına varlığından nihayet olduğumuz yaşam olmayan bi yer anlamsız
gezentianne Anniskoo0634 Jüpiter koy😄 lütfen çocuğunuza bu tarz cins anlamsız isimler koymayın ya mars nedir Allah aşkına varlığından nihayet olduğumuz yaşam olmayan bi yer anlamsız Oo yargı reiss 🤣 Bana sataşana bak insanlara olan yaklaşımına bak..
cauuv1 Eski komşumuzun oğlunun adı. Cocuk okula basladı hala dalga geçen çok var. Yani güzelimm isimler varken mars nedir? Kendi cocugunuza bunu yapmayın komedi
LavinsMom Muzikcianne niye degisik ve cok guzel bence. İnsanlar zaten alismadiklari bi ismi duyunca hemen bisey derler. Hos alisdiklari ismede bi seyler derler. Yani bu insanlar hep konusurr. Onemli olan sizin nasil dusundugunuz bu insanlari bosverin. Onlari memnun etmek icin dogurmuyoruz ki ismide onlari memnun etmek icin koyalim
ErsBegAs AnayimBenAna_ Çocuklarını eğitirse geri kalanları akran zorbalığı yaşamazlar 🙏 Keza sınıfımda akran zorbalığı yaşatan bir çocuğum vardı ilk önce aile ile çözdük ve olay kapandı 🦁