Minikmucizemmm26 Aysenurrr-26 şehir hastanesin de Hüseyin Oğuz yuvanç’ın adını çok duydum ama çok kalabalık olduğu söyleniyor kendim daha önce yine şehir Hastanesi’nde doğum yaptım Melike savaş ilgilenmişti memnun kalmıştım şuan da Ahmet Başar Tekin’e gidiyorum gayet memnunum 😊
Meridaily Aysenurrr-26 hamile değilim henüz ama yumurta takibi yapıyoruz. Ümit hastanesi dilek ulusoy a gidiyorum. Çok ilgili bir doktor. Bir arkadasım da murat şenol a gidiyor 2.ye dogum yapacak o da çok memnun.
Aysenurrr-26 Diamondstallion acıbadem muayene ücretleri nedir peki ? Bir de doğumu özelde yapmak istiyorum doğum fiyatlarını sordunuz mu?
feyzaceylan Şuan 29+6 Anadolu hastanesi Burak Kenar’a gidiyorum. 28. haftada doktor değişikliği yaptım🌸
S1nbkr Aysenurrr-26 acıbadem sezeryan 61 bin ₺ normalde net bilmiyorum aralarında ya 3,4 ya 5,6 bin oynuyo hatırlamıyorum malesef ama doktordan doktora değişiyor sanırım benim doktorum doçent
feyzaceylan Aysenurrr-26 benim doğum teminatlı sigortam var o yüzden ücret ödemiyorum bilmiyorum malesef
Diamondstallion teachermomyy23 sigortam orada olduğu için karşılanıyor da sanırım 3000 e yakın yanlış bilmiyorsam
Diamondstallion teachermomyy23 hayır değil ama çok donanımlı. Sakinleştiren nazik bir hanım. Ben rahat hissediyorum yanında. Normal doğum taraftarı lakin ben sezeryan istediğimi belirttiğimde bile çok olumlu yaklaştı.
teachermomyy23 Diamondstallion ben gebelik istediğim için gidicem sağ tüpüm tıkalı sol açık geçen sene dış gebelik geçirdim tekrar gebelik istiyoruz ama olmadı henüz eskişehirede yeni taşındık sayılır o yüzden pek bilmiyorum burdaki doktorları canım
Alt26 Ben Şehir Hastanesi Döndü Hanım’a büyük beklenti ile gittim yorum ve öneriler ile ama büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için. Önümüzdeki hafta Batıkent Ümit Hastanesi Seda Hanım’a gideceğim. Muayene ücreti 1300₺ civarıydı hatırladığım kadarıyla.
Diamondstallion teachermomyy23 Rabbim sana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin 🙏🏻 ümitte dilek ve Murat hocayı önermişlerdi bana. Acıbademde de Meliha hoca gerçekten çok iyi stres de olmazsın konuşurken bile sesi rahatlatıyor. İnşallah kime gidersen git derdine deva bulursun 🥰
teachermomyy23 Diamondstallion amin canım Allah razı olsun sağlıcakla bebeğini alırsın inşallah kucağına🌸
teachermomyy23 Diamondstallion gürlife gülay gençe gidiyordum fakat hastaneden ayrılmış ayrı klinik açmış kime gitsem bilemedim o yüzden