Capella_ Merhabalar annelerim. Elazığ fethi sekin şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum az kaldı ancak henüz doktor seçimim olmadı hangi doktoru önerirsiniz ? Birde isteğe bağlı sezaryen yapılan var mı nasıl oluyor ?
Bglmmrn Capella_ canin merhaba devlette mecbu kalinmadikca sezaryana almiyolar Necati kaya Tuğba karabulut Nazan çelik Bu üçü iyi canım özellikle Necati hoca
Fatmasm Capella_ ben Nazan çelik e gidiyorum ama 2. Sezeryanimi olucam ameliyatları iyi olan kim fefhisekinde bende bilemiyorum
Aleyzeee Capella_ orada doğum yapan çok arkadaşım var sıkıntı veya bir problem olmadı sürece sezeryan almıyorlar derken normal doğum olmasını daha çok destekliyorlar Necati kaya ve cengiz yıldız diye bilirim
Capella_ Bglmmrn Şu an bebek makat geliş o zaman sezeryan yapmazlar mı acaba ? Birde sezaryen konusunda hangisi daha iyi biliyor musunuz ? Normal doğum olsa kim nöbetçiyse o geliyor sanırım
Capella_ Fatmasm merhaba 30+3 üm siz ? Ben özele gidiyorum kontrollere ama devlette doğum yapmayı düşünüyorum bu hafta devlete gitmeye başlayacam
Capella_ Aleyzeee peki bu doktorlar ne yönden iyi Necati kaya ya randevu bulamıyorum. Sezaryende ameliyatta hangi doktor daha iyi bilginiz var mı
Bglmmrn Capella_ normal veya sezeryan açık bişey olup acile gidilince kim var doğuma o girer canım en iyisi Necati kaya sonrada Tuğba hoca iyi 😊
Fatmasm Capella_ bende 33+4 şuan.. bende özel devlet dönüşümlü gittim kontrollere..fethisekinde Nazan çelik önerildi diye ona gidiyorum ama ameliyatlari nasıl başarılı mı bilmiyorum
Aleyzeee Capella_ hiçbir fikrim yok sezeryanda ama illaki iyidir işlerinde canım hepsi 😂 iki doktor da ilgili güzel muane ediyor işlerinde iyiler
Capella_ Fatmasm Fethi Hanay hastane seçimine göre 40-45 bin olmuş yılbaşı zammıyla. Sizin bildiğiniz var mı ?
Fatmasm Capella_ medicalpark hasan çılgın yılbaşından önce 35 bin demişti..yeni zamla neladar bilemiyorum ama şuan