evremdoga kizlae 12 haftalik olduk hazirlik olarak neler yaptiniz yapiyorsunuz alisveris olabilir okumalar arastirmalar olabilir beslenme olabilir bedeninize olabilir bu sureci en guzel ve verimli nasil gecirebiliriz
defnevedoruk evremdoga 18+6🌸 ikinci bebis olduğu için basıma gelcekleri bilerek doğumu bekliyorum 😂 alışverişede daha başlamadım kızımdada 2-3 seferde büyük alışveriş yaparak bitirmiştim yine öyle yapacağım
Mercan0652 evremdoga ben 12 haftalıkken pilatese başlamıştım YouTubedan düzenli yapınca ağrım falan hiç olmadı bu aralar cok düzenli yapamıyorum ama yürüyüş yapmaya çalışıyorum daha çok bide hamile yastığı almıştım ağrı olmamasinda o da fayda etmiş olabilir 😅
LavinsMom evremdoga ilk bebegimde erkenden baslamistim alisverise. 😄 Ama simdi ikinci herseyi bildigim icin son ani bekliyorum 23 hafta henuz bisey yapmadm. Yuruyus yapin becerebiliyorsaniz. Hergun yurumek cok iyi.
evremdoga yaa saglikla gelsin ins tecrubeli olmak ne guzel 🌸 benim ilk hamileligim oldugu icin basima geleceklerden habersiz merakla bekliyorum o yuzden acaba bisey yapmam gerekiyor mu diye dusunuyorum 🙈
evremdoga @"Mercan0652 bende yuruyus yapiyorum genelde bu aralsr havalar soguk pek cikamadik pilatese de baslamayi dusunuyorum aslinda keske evde duzenli yapabilsem
evremdoga @"Mercan0652 hangi video yapiyosunuz bende basliyim umarim duzenli yaparim olmazsa reformer yazilmayi dusunuyorum