Papatyam_8 Alt bacaklarımda batık lekeleri var kahverengi lekeler başka bi yerimde yok ama elbise veya başka bişey giymek bile içimden gelmiyor bu yüzden deneyip memnun kaldığınız bişey varmı?
Cnsl111 Papatyam_8 kabak lif, ponza taşı ile masaj ama fazla ise hiçbirşey işe yaramıyor lazerden başka.
Cnsl111 Papatyam_8 benimki buz lazer değil kendi yaptığım manuel olan ve bitirdi iki üç kere yapmada bile bitmişti benim çok fazlaydı bide
Papatyam_8 Cnsl111 ya öyle mi evdeki işe yarıyorsa alıp kullanırım bende yeterki geçsin ne kadar sürede geçtiler peki
Cnsl111 Papatyam_8 benimki braun ve iki üç kere kullanmada bitti epeydir kullanmadığımda yine oluyor ponza taşı ile masaj yapıp lazer ile atış yapıyorum bir kere bile yapsam yetiyor
handee3535 Papatyam_8 Rossmann’da Urea içerikli vücut Losyon var. O çok çok iyi. Kullanınca memnun kalıcaksınızdır.
Simge_gunes Papatyam_8 Güzellik uzmanıyım lazer geçirmez. Duşta kese yapman gerekiyor en iyi yöntem odur sonrasında at kılı yapabilirsin pürüzsüz görünüm için
Papatyam_8 Simge_gunes herkes lazer geçirir diyor çevremdeki bi çok kişide bi bende mi etkili olmadı diye düşünüyordum valla teşekkür ederim