ipekuysalylmz Tugba2794 😂😂olabilir valla. En basiti bi kurabiye bile yapsam aman olmadı aman şurası şöle böle diye ikram bile etmiyorum bazen. Hahaha çok yorucu
asenat-63 _tugcee her yıkama sonrası çamaşır makinesinin deterjan gözünü yıkar içindeki lastiği diş fırçasıyla yıkarım
sedefyrs1101 Biri karşımda burnunu eliyle havaya doğru kaldırırsa yada silerse uyuz olur 5 kere kendi burnumu aşağı doğru silerim yani indiririm neden bilmiyorum küçüklükten beri kalmış bi alışkanlık 🤣🤣
keyfimin-kahyasi-misin _tugcee Herkes sinir vs demiş ama benim ilk aklıma gelen alışkanlığım açık dolap gördüğüm an kpaatirim sinirlerim tepeme gelir açık durucna😂😂
EsilaMiracAyazEren_Moms _tugcee ne iş yaparsam yapayım müzik dinlemek 😂 Temizlik yaparken uyumaya çalışırken boş kalırken hemen hemen çoğu şey için motive amaçlı müzik dinlerim 🎶
Liimon _tugcee her şeyden iki tane almak ve bu kocama da bulaştı. Tişört iki renk mesela, cips iki paket, emzik iki tane.
Minigim2727 Acı severim normalde ama doğumdan sonra yıyemedım azıcık acı bıber de agzım o kadar yanıyor ki. Bır de bır yedıgım yemegı ıkıncı kez yemek mıdemı bulandırıyor. Çok saçma olacak ama 😂yaşlanıyor muyum acaba
zeynephkn07 @_tugcee alışkanlık değil de bu 3. Gebeliğim üçünde de kaynanamı göresim gelmedi ya görünce şeytan görmüşe dönüyorum ayrıca sesini bile duymak istemiyorum yalnız olmadığımı söylesin biri lütfen 😆😆😆
_tugcee zeynephkn07 Kuraannn çarpsınnn bu beennn🤣🤦🏻♀️🙄değil hamilelik hiçbir anda görmek istemiyorum kanım çekiliyor sesini dahi duymayim yani cidden bak. Bazen arada sırada arasa bile açmam telefonu duymamazlıktan gelirim kocamda bilir anasından nefret ettiğimi karışmaz oda😂
_tugcee ipekuysalylmz Aaa kız zahmet edip yapıyorsun bide mükemmel sunmak için gayret ediyorsun🤦🏻♀️Boşver ne yapıyorsan yesinler😂
Tugba2794 ipekuysalylmz ay gercekten ben de aynıyım hatta kek yaptıgımda kalıpta bır yerı bozulmus dursa en guzel dilimi sadece esımın önune koyarım 🤣 veya bırısının