Asiye_ Elacihangir folik asit kullanıyordum öncesinden sadece onu değiştirdi bir de b12 ye devam etmemi yanına da 2 tane daha vitamin ekledi bugün birinin reçetesini yanlış yazdığı için alamadım
Asiye_ Elacihangir bir de verdiği vitaminleri test yapmadan verdi normal mi feremat ve coledan diye 2 ilaç yazdı
Asiye_ momkrm19 yok daha vermedi o kaç betaya sahipken veriliyor ki bugün işte alttan muayene etti ama bir şey vermedi
momkrm19 Asiye_ onu ben de bilmiyorum canım ama sanırım kese görünce ilk ultrason kağıdını veriyorlar hani onun üstünde yazıyor ya haftası ondan sormuştum
Minikturtageliyor Asiye_ ultrason kağıdı için öncelikle bebeği görmesi lazım ordan ölçüm yaparak kaç haftayla uyumluysa o çıkıyor
Minikturtageliyor Asiye_ belki doktorunuz farklı bir şey görmüştür ve bunun için sürekli kan testi isteyip betanıza bakmıştır. Başka doktora danışın ama bu doktorunuzada tekrar görünün bence. Beta yükseliyor aaa evet problem yok denilmemeli bence önemli olan sağlıklı kese ve oluşumu
Asiye_ Minikturtageliyor öyle ama sadece betaya bakıyor bugün tek alttan muayene etti sonra kan isteyip cuma yine çağırdı bana bir şeyler anlatsa anlayacağım ama sanki moralimi bozmaya çalışıyor gibi geliyor
Minikturtageliyor Asiye_ Öyle düşünme ama neden bozmak istesin inşallah kötü bir şey yoktur. Değerini yükseldikçe ultrasonda bebeği görür, damada bebişini gösterir. Cuma gününden sonra kararınıza vermiş olursun ya devam edersin yada başka seçenek ararsın
Asiye_ Minikturtageliyor yok kafaya uydum değiştireceğim stress yapıp duruyorum onun yüzünden başka bir doktor arayacağım son son cuma gideceğim ondan sonra başka bir doktor ☺️ inşallah dediklerinin hepsini yapabiliriz