Glsmrt Selinnnce evety gercekten bak..sende elinii kou karninin ustune..biraz hem onu hem kendini dinle.o dogdugu zaman neler yapabilcegini dusun..mesela Allah o gunleri gostersin insallaah havaa guzel olunca sirtla bebenii gez..yanii kendini kapamaa..cok guzel bii nimet buu..🙏
Reina Selinnnce ben gebeliğim boyunca öyleydim. Kızım doğdu ve 18 gün oldu küveze girdi. Onu ilk orda gördüğüm an içimden birşeyler kopmuştu. Çok acı çekmiştim. Doğunca değişirsin. Bunlar gebelik psikolojisi ve çok normal
Polo Selinnnce evet Saçma sapan şeylere gıcıkta olacaksın 😀 Hatta bazen olmasamıydı falan olcaksın Oluo yani Yeterki şunu düşün, herşeyin sebebi hormonların :) seni yönetiyolar. Bunu düşün
Selinnnce Polo ne bicim hormon bunlar beni benden ettiler valla dediklerini dusunuyorum yani acabalar beynimi yedi. Ama insallah gecerr
Yorgungebe Selinnnce walla canım ilk 6 ay sürdü bende bu duygular🤭 ama ilk aylar cidden çok kötü şeyler hissetmiştim
Yorgungebe Selinnnce walla ben şu an son zamanlardayım cnm diyorum ki başlarda ne kadar rahattım yaa😂 şimdi çoook daha kötüyüm meğer hiç öyle Değilmişim arkadaşlarım diyorki seninle konuşmak istemiyoduk eşim eve gelmek istemiyormuş😂 itiraflar itiraflar...
AcemiAnneee Selinnnce canım planlı ya da plansız ılk zamanlar tuhaf bu tarz hısler hemen herkeste olur bende de olmuştu sımdı kızım hareket ettıkce pur dıkkat ondayım esımı de cok sevıyorum güzel şey annelık cok güzel bıraz zaman gecsın bı hareket etmeye başlasın gör🤗🤗🤗🤗
Selinnnce AcemiAnneee insallah benimde oyle olur canim gider bu dusunceler korkular uzuluyorum cnku kendimi suclu hissediyorum. Allahin izniyle geride birakirim insallah bu gunleride
1ogrencianne Demek ki bu herkeste oluyormuş.. bende de kist vardı hep çocuğum olmaz mı acaba diye düşünüp üzülürdüm. Bebekli kişileri gördükçe imrenirdim. Ben de hamile olduğumu öğrendim bebek istedikten 2 ay sonra. Şu an benim de çok yeni 7 haftalığım. İki hafta önce moralim sürekli bozuktu. Çok istememe rağmen kendimi hiç hazır hissetmediğimi düşündüm. Kafam karmakarışıktı. Acele mi ettim çocuk konusunda diye binbir düşünce sarmıştı beynimi. İlk ultrasona girdiğimde doktor hiçbir şey görünmüyor diyince o kadar korktum ki sorun var mı bilemiyorum dedi. Cuma günü tekrar gittim kalp atışlarını duydum dünyalar benim oldu. 6 mm bi canlının kalbi atıyor benim içimde. O düşünceleri tamamen attım kafamdan. Bir an önce büyüse de hareketlerini hissedebilsem diyorum ben de. Rabbim sana da gönül ferahlığı nasip etsin inşaAllah canım 😊
Gamze051 Bende de var malesef Sanki bebek benim değilmiş gibi Yani Allah’ın gücüne gitmesin ama BAZI insanlar çok düşünüyor şunu yemeyeyim şu olur bunu yemeyeyim bu olur diyorlar ama ben önemsemiyorum çok seviyorum allahım iyi ki vermiş ama galiba psikolojik bi durum ilk haftalarda çok fazlaydı şimdi biraz daha Yakınım sanki 31 haftalık olduk doktoruma sordum bu şekilde giderse destek almam gerektiğini bi çok hastasında aynı durum olduğunu söyledi
Selinnnce Yorgungebe son zamanlarin ne zorlugu varki canimm. Itiraf ettikleri seyler ilk aylardan mi kaynakliymis 😅
Yorgungebe Selinnnce son zamanlar çoook daha zor😳😳gerçekten şu anda elin ayağım şiş. Sağdan sola dönemiyorum. El parmaklarımı hissetmiyorum 🤭🤭 ses tellerim ödemli😂 burnum ve dudaklarım kocaman😂😂 yaniii ben o ilk günlerimi bile özledim😂😂😂
Yorgungebe Selinnnce evet evet hamilileğimi ilk öğrendiğimde sürekli mutsuz isteksizdim işte😂 canlarına okuyodum😂 şimdi pes ettim kolumu kaldıramıyorım😂😂
Nzlmmk Selinnnce evet hamileyim çok teşekkür ederim ☺️ ama şimdi de farklı bi heyecan endişe var yani her bebekte farklı telaş duyuyormuş insan 😊Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin🙏 demekki bunlar olağan şeyler 😇
Kader1453 Selinnnce canım bende öyleym 12 haftalık oldum halen de öyle hayattan bezmiş durumdaym 2 senedir beklediğim bi gebelikti oysa.. naptım ben diyecem nerdeyse hiç hiç ymek yemek su içmek konışmak bile istemiyorum sadece oturyorum bütün gün boş boş ama o da olmuyor işte Sanırım hormonlar bizi deli etti seni çok iyi anlıyorum
Selinnnce Kader1453 bende seni cok iyi anliyorum canm. Bende yemej falan yiyemiyorum yiyosamda zorla. Hic biris yapmak istemiyorum. Yemek yapmayi hele hic istemiyorum. Erken mi oldu bebek diye dusunuyorum hic sevinemiyorum bile. Halbuki 1 yildir istiyoduk bizde. Herseyden sogudum bunaldim zevk aldigim seyler hosuma gtmez oldu. Mide bulantisi yuzunden yatsam olmuyor kalksam olmuyor. Surekli dusunuyorum aklima kotu seyler geliyor :/ bi an once gecer insallah bu durumumuz daha smdiden dogumu dusunup kendimi korkutuyrm