Esra-4151 Nurkl benim yavaş arttı doktor dış gebelik olabilir dedi farklı bir doktora gittim herkesin bünyesi bir değil bazı hamilelerin sonradan hızlı artmaya başlar dedi ve benim ki öyle oldu
Kikiriki Nurkl değerleriniz kaç ? Farklı yerlerde farklı saatlerde verdiyseniz o etkiler. Değerlerinizi yazarsanız daha sağlıklı yorum yapabiliriz
Ceku256 Nurkl 33-102-167-305 sonra ağlayarak doktora gittim 1 hafta test verme dedi ama dış gebeliğe karşıda 2 kere falan muayeneye çağırdı. 1 hafta sonra keseyi gördük beta %60 artışla 1200-1500 lerde beklerken 5000 gelmişti. Bidaha test vermedim. Dünde kalp atışını duyduk çok şükür kalbide sağlıklı atıyor dedi.
Bebebebem Nurkl 08.01 0,814 28.01 131 30.01 207 01.02 277 03.02 292 04.02 394 6+2 oldum bekliyorum çünkü sağlıksız bilemolsa kendi sonlansın istiyorum bir umut işte dış gebelik kimyasal olabilir herşey düzeledebilir dedi doktor
Kikiriki Nurkl hepsi 48 saatte bir verilen kanlar mı peki? Düzenli olarak hiç 2 kat artış olmamış ama bazı gebeliklerde sonradan yükselebiliyor. Doktorunuzla görüştünüz mü
Nurkl Bebebebem ben de bugün vereceğim çok korkuyorum kanamam da hiç bitmiyor Allah yardımcımız olsun gerçekten psikolojik olarak çöktüm
Bebebebem Nurkl benimde öyle acele etmiyorum gerçekten herşey allahtan olacağına varır doktorlar hep en kötü senaryoyu yazıyor ve ona göre müdahale yapıyor ama allahtan umut kesilmez diyorum 3 çocuğum var 4. Ye hamileyim istesem kestirip atarım ama yapamıyorum bekliyorum hayırlısı allahtan şu mübarek günlerde yapamam Allah şeytana uydurmasın
Meltemzel Canım benimde ilk başta düzenli artıyordu sonra düzensizleşti mesela şöyle 14-40-112- 422-3 gün sonra 1650 ydi buraya kadar normal güzel arttı daha sonrasında 1654 den 2800 e 2800 den 4000 bine (iki güne bir ikiside) Sonrasında 4 gün sonra 16 bin çıkması gerekirken 10 bin çıktı sonra 4 gün sonra bida verdirmişti doktorum 40 bin çıkması gerekiyordu 17 bin çıktı Bende korkuyordum ama doktorumda birşey demedi ve şuan 12 haftayı geçtik çok şükür 🙏🏻 sonrasına bakmadım düzeldiğini düşünüyorum aksi taktirde gebelik sonlanırdı. Herkesin vücudu bir değilmiş öyle duymuştum takipte kalın😍
Nurmerwe1 23.46 beta ile adetime 12 gün varken öğrendim 2 gün sonra 42.91 oldu 2 gün sonra 78.66 oldu 6 gün sonra 152.63 oldu adetine 2 gün kaldı doktorum birdaha ver dedi yaşayan var mı acaba Meltemzel
Nurkl Ceku256 inşallah benim de artar canım çok üzülüyorum bende birde kanama devam ediyor keseyi görmedikleri için ilaç iğne de veremiyorlar, :(
Bebebebem Ceku256 umarım benimde öyle olur şuan çok düzensiz gidiyor küretaj yapacaklardı dış gebelik olabilir dediler kanamam var diye ama bende beklemeyi tercih ettim ne olursa olsun bekleyeceğim dedim yarın test vereceğim sabah gidip inşallah güzel yükselmiştir 4 günde bende sağlıklı görürüm ❤️
Nisannurr Ceku256 merhaba size bir şey sormak istiyorum. Benim 13 Şubat beta 12 progestron 37 17 Şubat beta 36 progestron 26 çıktı sizce normal mi? Daha önce iki kimyasal gebeliğim var çok kafama takılıyor. Aslında artış %60 üstünde ama progestronun düşmesi aklımı karıştırıyor
Ceku256 Nisannurr progesteron değerinin düşmesini hiç bilmiyorum ki canım benim en başta da düşük çıktı 12 idi. 4. Haftadan beri progesteron kullanıyorum şu an 8. Haftanın içindeyim hala devam ediyorum doktorun bir yorumda bulundu mu belki ilaçla desteklerdi.