Nisannurr Kızlar bugün sabah uyandığımda çenemde 2 sivilce vardı akşama kadar 5 tane sivilce oluştu çevre çevremde. Neden oldu bu ? Bir günde 5 tane sivilcem çıktı çok saçma yani regl mi olacam böyle erkenden
Ftmnur11 Nisannurr bende femara kullanırken sol omzumun arka tarafında birsuru sivilce çıkmıştı.gecti sonradan
Helenaaa Nisannurr geçen ay bende ovitrelle vuruldum çenemde sivilce oluşmuştu :/ galiba iğnenin etkisi
Mavideniz26 Nisannurr bende de aynı şekilde beş tane ve hiç hoşuma gitmiyor ilacın etkisi galiba geçer diye düşünüyorum
Lavinyam06 Nisannurr benimde 6. Günüm . sırtımda iki tane çıkmış ama daha önce de çıkıyordu yani bende. Ama aşırı uyku hali yorgunluk var 🥱🥹 onun dışında bacaklarımda ağrı karında huzursuzluk.. göğsümde ara ara iğne batma hissi sırt ve bel ağrısı ama şiddetli bir ağrı değil.
Nisannurr Ftmnur11 ya böyle bir gün içinde mi oldu bende femera kullandım çatlatma ipnesininde iğne dahil 6.gübü bir anda sivilce bastı çene bölgemi
Nisannurr Helenaaa ay bir anda oldu çok şaşırdım bu 4.kullanışım ilk defa böyle oldu. Sizin kaçıncı gün çıkmıştı ve sonucunuz ne oldu
Helenaaa Nisannurr hayır asla bozulmasın biliyorsun herkesin bünyesi farklı, belirtiler farklı. Pozitif düşün pozitif olsun Allahın izniyle 🫶🤲
Ftmnur11 Nisannurr bugün iğne gününü saymazsam 11.gun Şimdi test yaptım.silik gibi bişey çıktı.igne etkisi gectimi gecmedimi anlayamadım.dun akşam da yapmıştım oda bu şekilde silik gibiydi.dikkatli bakınca görünüyor ama bilemedim Pazara kadar test yaparım bakarım koyulasiyormu diye
Nisannurr Mavideniz26 ya 1 gün içinde çıktı ve iğrenç gözüküyor sizinde mi 1 günde çıktı ve sizdeki iğne yaptınız