Aylaa123 Selim_Alparslan tuzlu hem tansiyony yükseltiyor hemde fazla kalori almayz sebebiyet veriyor en sağlıklısı çiğ tüketmek
Altin23 Selim_Alparslan çiğ tabii ki. Yedikleri izle karıştırabilirsiniz. Cevizli salata, kek, omlek gibi vs
Selim_Alparslan Parilti007 çok kötü geliyor tadı tatsız tuzsuz ☺️ acaba nasil sevebilirim var mı öneriniz :)
Aylaa123 Selim_Alparslan hiç yiyemiyosanız tuzlu ile biraz karıştırın bir avuç kadar yiyin arada kaynar en azından çiğler
Selim_Alparslan kuzuuuu36 Cansu4401 Aleyzeee deletedmom43191 Aylaa123 Altin23 Datlum Teşekkür ederim kızlar ☺️ Kekte kurabiyede salatada vs deneyeceğim artık çiğ daha faydaliysa tabiki :)
kuzuuuu36 Selim_Alparslan çiğ faydalı ben de sizin gibi çok sevemiyorum yulaf yapıyorum içine koyuyorum o şekilde hoşuma gidiyor yiyebiliyorum 🌸
Selim_Alparslan Datlum ilk oğlumun adı Selim 🤗 Cok uyumlu ve sakin canım çok şükür biraz eğitimle de alakalı tabi ama isim de etki ediyor ☺️
Selim_Alparslan Datlum İnşallah gülüm Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ilk gebelik mi 🤗
Talentedmom Selim_Alparslan çiğ daha sağlıklı hamilelikte tuz sıkıntı kavrulmuş olabilir ama tuzlu olmasın