AleynanNUR Haftadayız bebeğim 2 gündür hiç hareket etmedi normalde baya hareketlidir normal mi bilemedim korktum biraz şuan tatlı bişeyler yedim bekliyorum
gizzzy35 AleynanNUR Bu haftalarda çok düzenli olmuyor yalnız oğlumdan biliyorum. Yine de içiniz rahat etmezse gidin isterseniz
Rozzzzaa AleynanNUR cikilota tatlı tarzı şeyler yiyip yarım saat sol tarafa uzanıp kontrol edin hareket yoksa bir acile gıdın derim
Sel_in_ AleynanNUR 25+3 bende de aynı şekilde haraketlerini hissetmediğim için doktoruma gittim panik oldum iyice ama bi sıkıntı olmadıgını bu haftalarda böyle olabilceğini ve gün içerisinde cok hareketliysek bebişlerimiz bu hareketten dolayı uyuyorlarmıs içim rahatladı 💖
AleynanNUR gizzzy35 normalde baya hareketli olup şimdi hiç olmaması normal mi acaba sabahı beklesem mi yoksa şimdi mi gitsem napsam
zynpknt AleynanNUR siz mi çok hareketlesiniz acaba o yüzden mi hissetmediniz mi panik olmayın da isterseniz bi gidip dinleyin
AleynanNUR zynpknt her gün baya hareketliyim onunda benden kalır yanı yoktu internette büyüdükçe alan azalır normaldir diyor ama biraz daha bekleyip gidicem hareket etmezse
aslanmommy Bende 19 haftadayim gündüz hareket etmiyor akşam saat 6 dan sonra kipirdiyor bir kez yani günde nazende gece yatağa yattığımda normalmi bu da
Sel_in_ aslanmommy Benim de o haftalarda gün içinde cok hissetmiyordum bide bebek kücük oldugu için hareket ederdir ama biz tam hissetmeyebiliriz benim şuanda 25 haftalık gündüze nazaran gece daha fazla hareket ediyor
nur233 AleynanNUR Merhaba bugün onun için gittim 4 gün oldu benimde oynamadı kasılmalarım varmış karnım çok sert olmuştu ondan hissetmiyorsun dedi maknezyum verdi bence sizde bir gidin doktora 👍
kuzuuuu36 AleynanNUR ben de yaşadım 1 gün hiç oynamadı normalde yerinde durmaz 🥹 o haftalarda hareketleri çok düzenli olmayabiliyor o gün yorulursanız oynamıyor mesela değişkenlik gösterebiliyor yani 🌸