Ozgeee1234 Merhaba, kaşıntı problemi yaşayan var mı acaba ? Safra asitleri değeri temiz, karaciğer değerleri de temiz. Ellerimde kollarımda ve yüzümde aşırı kaşıntı var. Sebebini ve çözümünü bulamadım
Nilayy95 Ozgeee1234 kansızlık, kuruluk tetikliyor olabilir. Ben gebe olmadan öncedende çok kaşınırdım ☺️
Nilnil3535 Ozgeee1234 aynı durumu yaşadım sonrasında kimyasal şampuanlardan uzak durdum doğal içerikli bir bebek şampuanı aldım saç vücut ondan başka bir şey kullanmadım bir de çok iyi bir nemlendirici işe çözdüm kaşıntı olayını doktorum bile anlam verememişti çünkü tahliller hep temizdi
isimsizdir Ozgeee1234 benm de aynı şekilde doktor cildiyeye yönlendirdi oda uyuz olunabilir yada gebelikte olunuyor dedi ilaç verdi şükür kullanıyorum eskisi kadr kaşinmoyorum Eskiden kasinmaktan yara oluyor kan geliyordu
Ozgeee1234 Nilayy95 evet bende de gebelikten önce ara ara kaşıntılar oluyordu. Bir kaç kere Dermatologa gittim ama bir çözüm bulunamadı maalesef
Busra162722 Nilnil3535 Eğer idrarınızda koyu renkli değilse ve fazla bi kusmanız yoksa endişelenmeyin bence. Hem tahlillerinizde temiz çıkmış belki kullandığınız bir deterjan alerji yapmış olabilir mi ?
Nilnil3535 Ozgeee1234 Bioderma aldım atopik ciltler için olanını intensive baume krem ve Bioderma abc yazan bebek şampuanı
Ozgeee1234 Kaşıntı gerçekten çok kötü oluyor 🥲 bir de benim ellerimdeki egzama hamilelikte aşırı arttı. Onlar da kaşınıyor kanıyor 🥲