Ecem_P Alyansınızı saç telinize geçirip karnınızda döndürmek gibi bazı hurafeler var denediniz mi gel git yaparsa erkek yuvarlak çizerse kız anlamına geliyormuş yaptınız mı doğru çıktı mı?
2cocuk2kopek Ecem_P bunu yapmadım ama arkadaşım makas bıçak olayını yapmış bana makasa oturmuşum 😅 henüz cinsiyet öğrenmedim kız çıkarsa doğru diyebilirim o zaman
Pembiskizim Ecem_P birsürü test denediler üstümde 😅🤭 bıçak makas testi yaptılar doğru çıktı bıçak olan yere oturdum yüzük testi cennet hurmasının çekirdeği de kaşık çıktı Bide ben kızımda deli gübi turşu yedim şimdi çikolata yiyorum tatlı yiyorum normalde şerbetli tatlı sevmem tatlı bulmazsam küp şeker yiyorum ben biraz duygularımı yoğun yaşıyorum 🤭🤭🤭
ArasisMom Ecem_P Hepsini denedim 😅 Çin takvimi Kan yenileme Yüzük testi Bıçak - Makas ve dahası hepsinde Kız çıkmasına rağmen Oğlum oluyor😅 Söyleyeceklerim bu kadar 🙈😅
Einan Ecem_P ben yüzük testi cin takvimi ultrasonda sagda mi soldami hepsinde erkek cikiyordu ve erkek oldu benim tuttu😁💙
Ranni Pembiskizim ay bende kızımda deli gibi tatlı yemiştim bunda şalgam, turşu, turşu suyu tüketiyorum hep demek ki farklılık gösteriyor
Smyye1B Pembiskizim Bende oğlumda turşu ekşi acı şeyler çok yemiştim şimdi ise tatlı diye ölüyorum. Dediğiniz gibi tatlı bişey bulamayınca dolaptaki damla cikolataya dadandim bende 🥹
ArasisMom Ecem_P Bende hiç biri tutmadı 😅😅 Şu kesin çıkıyor filan dediler ama bende hepsi tam tersi oldu 😅 Fala inanma falsızda kalma dedikleri gibi bir durum 🙈
Feslegenci Ecem_P kendime yaptığımda kız çıkmıştı yengeme yaptığımda erkek benimki doğru oldu ama yengemin ki yüzük testi ile erkek çıkıp asıl cinsiyeti kızdı 😄
LadyX Ecem_P bence hiçbiri doğru değil ama burada illa ki tuttu diyenler olacaktır çünkü %50 ihtimal yüksek bir oran. Yani zaten iki ihtimal var. Birinden biri tutmuştur
Arzu45 Ecem_P ilk gebeligimde asiri et ve tatlı yedim eksi şeylerden nefret ederdim.kiz oldu şimdi tatlı hiç isdemiyor canim ancak turşu ve eksi buda erkek😄😄😄hurafe ters bana
BusraKader Premsescik benim de ilk kızımda hep erkek çıkıyordu prensesim oldu şimdi ikinciye hamileyim cinsiyet daha belli değil 😊
Nursima2709 Ecem_P makas bıçakta iki defa bıçağa oturdum 🙈😂ikiz oğlum olacak inşallah tabiki eğlence amacliydi
cansulina1405 Ecem_P bende tüm denenenler doğru çıktı ya asla inanmazdım bu arada🙈 bıçak/makas testi, yüzük testi, kafamdan habersiz tuz dökmek, rus/çin takvimi hepsi kız gösterdi sonuç 33+4 haftalığız prensesimle🙈🎀🌸🤰🏻🩷🧿🧿
Begm_01 Ecem_P benim çok şükür bulantım fazla toktu yüzüm aşırı derece sivilce falan çıkmadı hep içimden erkek geçiyordu çok şükür önemli olan sağlıklı olmasıydı erkek bebeğim evlenmeden önce bile erkek istiyorduk eşimle