Popmum Son 89 gün kaldı Allahın izniyle oğlumla kavuşmama kucaklaşmama. Allah vakitli getirsin 🙏 bu aralar bel ağrılarım başladı 7 kilo aldım kendimi taşımakta zorluk çekiyorum ilaçlarım çoğaldı ama çok şükür evladım hiç yormadı beni üzmedi rahat geçiyor maşallah hamilelik 😇😇😇
Hhhzzzlll3545 Tugceayse yokk ya korkudan yiyemiyorum bilee ama anlamiyorum neden boyle oluyoo gerce boyle olmasina ragmen kilo aliyorum yesem duba olucam demekki 😁
Popmum Tugceayse ama zaten kilolu hamile kaldım canım kilonun önemi yok otuz da alsam şikayet etmezdim sağlıkla gelsin de ☺️ bol su içiyorum sabah kahvaltıyı erken yapmanın da çok faydasını gördüm.
Tugceayse Popmum oh ne güzel bende öyle yapıyorum ama bende senın gibi düşünüyom minnoşlarımız sağlıkla gelsin yeter
rabisylmzz Tugceayse pardon 96 günlük olan bebekmiş doğuma 184 kalmış bende bakıyorm 96 kaldı sanıyorum ah kafam 🙄😁
UykusuzAnne Sena_1997 Rahim ağzı kısalması var bende 1.6 şuanda malesef git gide de kısalıyo. Iğne fitil ilaç anca 31 haftaya geldik o yüzden ümidim yok 40 haftaları görmeye