seyma0661 Merhaba hanımlar. Sadece ikili tarama sonrası ve 25.hafta gibi özelde kan vermiştim hemogramvs. Sonra devlete geçtim 34+2 oldum henüz kan istenmedi. Hiç idrar tahlili yapılmadı. Bu normal mi acaba?
deletedmom43191 seyma0661 bende o hafta civarı vermistim bide dün gittiigmde 36+4 verdim 2 tüp kan 1 kutu idrar
Baby_B seyma0661 28.haftada vermistim tahlil bende saglik ocaginda. Sonrasinda 2 kere idrar tahlili yaptirdim enfeksiyon mu var diye.Kana baktirmadim ama bende. 33+5 teyim Doktorunuz istemesede yaptirin isterseniz
mervedmrcn seyma0661 sağlık ocağında takibiniz varsa onlar her ay düzenli çağırıp tahlilleri yapıyorlar. Devlet takipliydim ben 2 ayda bi yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam
caglasb Benim de 2li tarama teti zamaninda kan ve idrar aldilar baska da almadilar suan 21+1 gecen gittigimde sordum gerek yok dedi özel hastane takipliyim
caglasb seyma0661 bugun saglik ocagina gittim tetanoz yapti ona da dedim kam tahlili yaomayacak misiniz doye ebe gerek yok ama istiyorsan sabahtan gel kan degerlerine bakariz dedi . Siz de saglik ocaginda isterseniz yaptirabilirsiniz ruton kontrol olarak
seyma0661 mervedmrcn sağlık ocağı sadece ilk öğrendiğimde yaptı aslında ebe de ilgili ilaç yazmaya vs de gittim ama hiç istemedi tahlil. Yarın bi danışayım ❤️
Hsny_6 Merhabalar ben en baştan beri tarama testleri dışında asm de her ay düzenli kan ve idrar tahlili veriyorum. Doktor kontrolünde çok işimize yarıyor. 31. Haftadayım
hamcokelek33 Ben ayda bir yaptırıyorum. Özel takipliyim,doktorum hatırlatmasa da be hatırlatıyorum hocam tahlil yapalım mı diye🥹 devlete gitsem de net sağlık ocağında falan verirdim. B12 demir hepsine de bakılıyor iyi oluyor
bera777 seyma0661 valla ben hic doktorun demesini beklemeden her ay saglik ocaginda tahlillerimi yaptirdim
ertonunannesi23 seyma0661 ben özel takipliyim. Sağlık ocağındaki ebe her ay yada 40-45 günde bir çağırıyor idrar kan tahlili yaptırıyorum aralığın başında gitmiştim şimdi yarın gidicem . Sık sık çağırıyorlar beni.