Yogurtlupilav Smyye1B ana kucağı herhalde her evin konuşulmayan kahramanı 😄 anneye 2 dakika bile kazandırsa nimet..
Yogurtlupilav 2Princess1Mom küvet oturağı şu plastik masa üstüne konumlananlar mı oluyor? Ben oturmaya başlayınca baya kovanın içine oturtup yıkıyordum kendi başımayken, mantıklı ürünmüş aslında alabilirim bu sefer..
Yogurtlupilav Smyye1B keşke evlere düzenek kursak ta bir tuşa bassak 2 beşiğide sallasa, bebek uyuyunca kendi kendine dursa.. öyle bir şey olsa isterse 15 yaşına kadar sallansınlar :)
2Princess1Mom Yogurtlupilav Evet evet o vakumlu. Sert zeminlere vakumlanıyor. Gerçekten çok iş görüyor. En hareketli zamanlarında banyo ettirmek tek başına çok zor oluyor ama bununla hiç zorlanmadım. Balkonda oturdum yanıma onunla kızımı oturttum. Bahçeye indim, bahçede oturttum. Ağır hantal birşey olmadığı için her yere taşıdım 🤭
Fatmadmr37 Smyye1B bizim besik bir süre sonra mefta olmuştu hem de artık sığmıyordu😅 eşim duvardan duvara bildiğimiz pikniğe gittigimizde ağaca kurduğumuz hamak sisteminde hamak yaptı. Gorunurde havada asılı yatak gibi duruyor. Bazı kişiler hala sallanıyor mu kocaman çocuk olmus dediğinde cidden çok sinirlensem de artık sallamaktan usanmisken sallanmadan uyusun isteyen beni hiç sormuyorlar. Bende çok memnun değilim ama gerçekten sallamasam sabaha kadar oturur yani sallamayi bırakmayı cok denedim sallamadan bıraktım bekledim yok aglamaktan kendini kusturuyor yani. Allah büyük bakalım bir çıkış yolu buluruz inşallah.
Yogurtlupilav Şimdi evde buldum e-bebekte satılan cam yoğurt/mama kapları var ya onları da çok kullanmışım. 6 sene oldu hala reçel fln koyuyoruz 😄
-Cansu- Yogurtlupilav kesinlikle tırnak makası chiccco almıştım kızım 3 buçuk yaşında hayla kullanıyorum iyi ki almışım
Yogurtlupilav -Cansu- aynen ben onu resmen 6 sene kullandım hiçte bir sorun yaratmadı. Verdiğim para helal olsun dedirten ilm ürün kesinlikle..