elifbsraaa1 Kızlar merhaba, 1 şubatta 3.gün embriyo transferim gerçekleşti. 13 Şubatta kan ile beta hcgye bakacaklar bu süreçte beklemek zor bugün yaptım heyecandan awox marka silik çıktı, ümitlenmek istemiyorum. Siz transferden kaç gün sonra test yaptınız?? ☺️
meltembadem elifbsraaa1 4. Günden sonra her sabah bir tane erken gebelik testi yapmıştım 🤭 silik çizgiyi görmek hoşuma gidiyordu. 12. Gün kan vermiştim 🫶🐣
elifbsraaa1 meltembadem bende bu yoldan gideceğim galiba 🥹 şu an transferin üstünden 4 gün geçti ama 3.gün embriyosu tabi ☺️ 2 günde bir bakmayı düşünüyorum sessiz sessiz, senin kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti
meltembadem elifbsraaa1 benim 5. Gün embriyosuydu şuan 34. haftalık oldum 🥰 darısı tüm isteyenlerin başına inşallah 🙏
Pinkmartini Ben 10. Gün yapmıştım testte görünce kan vermiştim 230 çıkmıştı ama doktorum 14 gün öncesi yapılan testin geçerliliği yok demişti
elifbsraaa1 Pinkmartini yani 11 Şubat gibi yapsam net sonuç alırım o zaman 13 Şubat beta bakacaklar 2 gün öncesinde çıkar heralde ☺️
meltembadem Fey04 erken gebelik testininde silik çizgiyi transferden sonra 6. Günden itibaren görmeye bşladım, kan tahlilinide 12. Gün verdim