Htcsszr Bi an da yüzümde bi haftadır pütürlesme oldu minik minik sivilce tarzında ama pütürlü görüntü bugünü daha fazla görünüyor neden olabilir
Girlmama Htcsszr komedon olmuş olabilir misin? Makyaj malzemeleri, yüz temizleme ürünleri yüzünden benimde aynı durumda, kaliteli ürünler kullanıyorum ama hep böyle oluyor yüz yıkama jelimi değiştireceğim
Htcsszr deniz_95 adetle ne ilgisi var ki ilk hamileliğimde hiç böyle bisey olmadı ikinci gebeliğim bu yüzüm puan böyle tuhaf oldu biseyden huylanmış gibi 😕
Htcsszr Girlmama ay bilmiyorum kiiiii bugün makyaj da yaptım ondan fazlalaşmış olabilir ki çözemedim 😕😕
Girlmama Htcsszr yaz ayında çok az yapmam makyaj ama kışın yapıyorum flormar kullanıyorum ama mahvetti yüzümü insana yüz yıkama jeli denicem bi de garnier nemlendiricili yüz yıkama jeli kullanmaya başladım çoğaldılar benim cildime hiç iyi gelmedi
Htcsszr Girlmama bilemedim normalde hiç böyle bisey yaşamadım yüzüm kabarıyor bide alerji olmuşum gibi
Girlmama Htcsszr Google görsellerden komedon ve isilik görsellerine baksana benziyor mu kaşınıyor demişsin ya isilik tarzı da olabilir
Girlmama Htcsszr hmm ben yazın çok olurum deniz iyi gelir bana ama mevsim malum, cildiye ye gidin isterseniz 🤗