Asya140820 mihraninannesi02 hiç takma canım benim kilolu olsa kg lu bebek derler herkes herşeyi söyler sende 500 gram fazla söyle soran olursa boşver sen sağlıklı olmasına bak gerisi önemli değil
Turannaz mihraninannesi02 merhaba kilosu iyi bence doğumunuz daha kolay olur ben de iki buçuk doğurmuştum kızımı kesim dahi olmadan kolay doğum olmuştu
Mor-kelebek mihraninannesi02 canım hiç tafana takma benim kzimda 38. Haftada sezeryanla doğdu 2750 gramdi elhamdülillah şimdi 4 yaşına girecek🌸 gebeliğimi zehir etmiştim kendime aman ne kilo aldırır neden zayıf herkes top gibi bebek doğuruyor diye onlarda büyüdü benimki de hele sende de minyonluk varsa hiç üzülme gayet normal kilosu 🌸
mihraninannesi02 Mor-kelebek evet bende zayıf biriyim doktorum o yüzden kilolu bekleme zaten dedi inşallah en azından 2800 falan doğsun yeter bana 🥲
Feslegenci mihraninannesi02 herkesin ki kilolu olacak diye bir şey yok bence benim yeğenimin birisi 2550 gr diğeri de 2670 gr doğdu gayet sağlıklı ve hanım hanımcık kızlar oldu kendi bebeğim de 37. Haftasında 2710du
mihraninannesi02 Srp53 bizim de 5 günümüz kaldı bende çok merak ediyorum kilosunu benim kendi kilom 3200 falanmış nasip artık napayım 🥲
Arzu19988 Hayir zayif degil canim.her bebek 3-4 kilo digacak diye birsey yok.benim bebegim tam 2kilo dogdu 1.800cuktik hastahaneden
Arzu19988 mihraninannesi02 yok canim kuvezde 3gun kaldi oda kilosuyla ilgili degildi.nefes sorunuda yoktu.sekeri dusuktu bir gun yatdi cikti ertesi gun cikacaktik hemsire kizimin cigerine sut kacirmisti iki gun daha yatmak zorunda kaldi
Arzu19988 Ama cok hizlide kilo almaya basladi zayif bebekler cabuk toparlaniyor.gece yemelerini kesmedim 2saat aralikla besledim bebegimi.bir aya doktora gitdigimizde doktor cok sasirmisti)))kumanda kadar bebek vazo kadar olmustusshəjsnn