Huri3737 Sağlıklı bir gebelik kaç tane beta kanından sonra belli oluyor bugün üçüncü beta verdim Cuma tekrar dedi
Sedann Huri3737 önemli olan her verdiğiniz de iki katı olması oda iki kere tekrarlıyorlar iki katına çıkıyorsa bir daha istemiyorlar benim iki gebeliğimde de böyle oldu
Asiye_ Huri3737 bende tam 5 defa kan aldılar hatta moralimi bile bozdu doktor şimdi o kadar Yoruldum ki doktordan muhtemelen değiştireceğim İlk değerimi 27 Ocakta 46.46 Değer 29 Ocak 121.30 Değer 31 Ocak 216.40 Değer 3 şubat 673.36 Değer 5 şubat 1463.79 Daha keseyi göremedim bugün vajinal muayene yaptı rahim duvarım inceldi mi diye kalınmış hala daha istediği beta değeri olmuyormuş hatta istenmeyen bir şey olursa sonlandırılabilir dedi
momkrm19 Huri3737 daha değer küçük ya ondan devam demiştir heralde, genelde okuduğuma göre bin küsürlere gelince artık test tekrarına gerek görülmüyor
mrvsrcn Asiye_ doktorunuzu değiştirin bence strese sokmaktan başka bisey değil bu yaptığı neye göre sonlandıracakmis acaba hamileyken vajinal muayene yapılmaz bile beta 3 bin altı kese görünmez zaten bunu bilmiyor mu acaba bir daha gitmeyin bence o doktora
momkrm19 Asiye_ bence siz haftaya pazartesi veya çarşamba başka bir doktora gidin, bu artışa göre keseyi net görürsünüz
Asiye_ mrvsrcn yok zaten iyi dayandim her dediğini yaptım artık yetti bekleyeceğim biraz sonra gideceğim erken öğrenmek sıkıntılı galiba
Asiye_ momkrm19 inşallah bu cuma da gideceğim sırf kaç haftalık olduğunu söylesin diye sonra başka doktor araştıracağım hayirlis artik