Ozbl ilk 10.haftaya kadar normal kadın doğuma gittim ama sorduğumuz soruların hemen hemen hepsine çok net cevap veremedi bizim kafamızı daha çok karıştırdı,biz soru sormasak kendi sadece ultrasonla bakıyor bi-iki cümle söyleyip 2 dakkada muayeneyi bitiriyordu,kendinin siz olmassa Perinatolojiye gidin demesiyle iyice araştırıp bi doktor bulduk ve hala ona devam ediyoruz,ben memnunum,2 devlet Hastanesinede gittim onlarda ikiz olduğu için bide tek yumurta olduğu için Perinatalojiyle devam etmemi söyledi,illakide Perinataloğa gidin diyemem ama kadın doğum doktorunuzdan da memnunsanız güveniyorsanız onla devam edebilirsiniz ama Detaylı ultrason zamanı geldiğinde mutlaka iyi bir perinataloğa gözükün,bizim her ultrason kontrolümüz 30dakkadan fazla sürüyor,tek tek herşeylerine bakıyor bebeklerin,beslenmelerinden tut,beyin içi sıvısı,kalp böbrek mesane diğer organlar ve aklıma gelmeyen daha birçok şeyi inceliyor,annenin kilosu tansiyonu filan hepsi ölçülüyor ona göre fazla kilo aldıysam hemen dikkat etmemi söylüyor,bide aklında bulunsun rahim ağzı uzunluğu ikiz bekleyenlerde çok önemli mutlaka doktor ölçüm yapmassa bunu sor,kusura bakma çok uzun oldu,bizde çok zorlandık araştırarak sorarak bulmaya çalıştık,aklına bişi gelirse sor çekinme sakın elimden geldiğince yardımcı olurum