Yenihamis Kızlar musli yemek istiyorum sizce zararlimidir içinde lif protein karbonhidrat bulundugu için yararlı midir 😊 15haftaliğız
NursemaHasanmBas Yenihamis canım ben yiyorum valla Allah a şükür bir problem olmadı tuvaletede rahat çıkartıyor
[silindi] Yenihamis lifli besinler içerdiği için aksine yararlı bence. Kabızlığa iyi gelir benim doktorum lifli besinler tüket der mesela.
Yenihamis Musli yulaf ve kuru meyvelerin olduğu bişey sütle yeniliyor nesfit gibi ama bol lifli 😊 arkadaşlar tuvaletede rahat çıkartıyor diye biliyorum ama yararlı mi zararlı mi onu bilemedim
crash Zararı olmaz arkadaşım aksine tatlı yerine onu yoğurda koyup üstüne muz ve tarçın eklersen çok besleyici ve lezzetli olur öneririm.
Yenihamis crash ay cok tesekkur ederim yogurtla aklima gelmemisti yogurt yemem icin bir sebep olabilir canim 🤗😍
NaimeYilmaz Her öğününde yeme ama başka besinlerde alırsan hıc bı skntısı olmaz yoğurtla veya sütle yıcegn ıcın oldukca faydalı olur ama oranına dkkat etmen lazm bnce 🙏
Bebegim Haftanın 2 günü ben lifli kahvaltı ediyorum kendi müslimi kendim hazırlıyorum yulafa kuruyemişler kuru meyveler bitter çikolata keten tohumu chia ekliyorum kavanoza koyuyorum kabızlığa öyle iyi geliyorki hemde vitaminli
Elifrana Ben ara öğün olarak tüketiyorum, süt içemiyorum normalde sütle tüketiyorum böylece süt içmiş oluyorum. İçinde zararlı bişey yok ☺
Bebegim Elifrana ben yiyorum olsaydı banada olurdu doktorumda yememelisin demedi hiç bilimsel kanıtlanmamış şeylere pek inanmıyorum artık o yasak bu yasak iyi değil diye diye hiçbişey kalmıyor bilimsel kanıtlanmış olanlara inanmak gerek
Elifrana Bebegim anladım çok teşekkür ediyorum ☺ Ben diyet yaparken hamile olduğumu öğrendim 10 kilo vermiştim, o kiloları tekrar almak istemiyorum o yüzden dikkatli ve dengeli beslenmeye çalışıyorum ama chia yı bırakmıştım
Yenihamis Hamileanne belki görmüşsündür canım marketlerde ama dikkat etmemissindir neyse bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah 😄🤗