Esradenizaltunbasss MujganisMom senden güzle haberle bekliyor olacağım ve sana da çok çok dua edeceğim 🌸🙏🏽
MujganisMom Esradenizaltunbasss Allah razı olsun canım benim. Bende sana dua edeceğim inşallah güzel haberler alalım bu ay Allah’ım duy sesimizi. 🧡 🫶🏻🥹
MujganisMom Zdiyebiri Gerçekten sıkıldım valla artık yoruldum düşünmüyorum kafamda o kadar sıkıntı var ki hangisini düşüneceğimi şaşırıyorum bazen. Akışına bıraktım artık. 😟
Zdiyebiri MujganisMom ben de o durumdayım gerçekten. Ben bırakamıyorum da Allah yardımcımız olsun hayırlı kapılar açsın inşallah
MujganisMom Zdiyebiri Amin inşallah biraz işte maddi yönden sorunlar yaşıyoruz o bebeğin de önüne geçiyor bende ama tabi yine insan ister istemez düşünüyor bu ay olacak mı diye de dediğim gibi çok düşünemiyorum. 🤦🏻♀️🧡
Zdiyebiri MujganisMom bizde de durum aynı bacım. Yani zaten maddi yönden imkan elverse denenecek o kadar çok şey var ki
MujganisMom Zdiyebiri Aynen valla hiç düşünmeden sıkıntıya girmeden gerçekten tüp bebeğe yönelirim. Ama işte mecbur beklemek zorundayız. 😟
Esradenizaltunbasss Zdiyebiri ben eşimin sperm test sonucu çıkmadan biraz aceleci davranıp bir doktor ürünü söylemiştim arkadaşlarım onunla ilerledi gebe kaldılar diye en azından o azoperm ürünü çok maliyetli değil bi şans verebilirsiniz bence
Zdiyebiri MujganisMom evet..yaşın 26’mış çok değil ki tevekkül düşüyor tam da burada. Eşinin değerleri mi düşüktü senin
MujganisMom Zdiyebiri Evet ileri hızlı hareketi %32 olması gerekirken % 0 çıkmış. Takviyeler kullanıyoruz bakalım ne kadar işe yarayacak.
Zdiyebiri MujganisMom evet canım bizde de sıfır. Mübarek günler hürmetine rabbim hayrlı ferah kapılar açsın inşallah hem sana hem bana
MujganisMom Zdiyebiri Allah’ım şu mübarek ayda hepimize yardım etsin inşallah canım benim gerçekten hani tarifi yok duygularımızın çaresizliğimizin. Elbet bu konuda bizim de yüzümüz güler inşallah. 🧡
Esradenizaltunbasss MujganisMom ileri hız problemi beslenme ve vitamin ile halledilebiliyo diye biliyorum varikosel yoksa şayet ama takviye olarak çok maliyetli olmayan şeylerde var :(
MujganisMom Esradenizaltunbasss Gerçekten bu ay değerlendirmeye çalışıyoruz hani ne olur bilemem bende ovulasyon testiyle bir de jelle deneyeceğim bakalım nasıl olacak yine ümidin yok tabi orası ayrı mesele de. Siz neler yapıyorsunuz? 💜
Zdiyebiri Esradenizaltunbasss evet bu ilacı da duydum bacım bir de imprly diye bi ilac var ondan da memnuniyet cok yüksek. Ben zeucit aldım o da çok iyi diyolar kullanıyoruz bakalımm
Esradenizaltunbasss MujganisMom MujganisMom ama gerçekten öyle ümidini kırma o bile seni etkiliyor ben kendim ile savaş halindeydim bende değerlendirdim bu ay yine beklemedeyim regly son 6 gün inşallah tutmuştur serüveni test yap yapma serüveni sonra adet oluyoruz hüsran 😂😂 inşallah bu ay bu döngüyü kıracağızzzzz 💪🏽💪🏽💪🏽🍀🍀