RadyoaktifMom Ne güzel şeyler yazıyorsun böyle canımın içi hep derim benimde böyle mucizelerim olacak mı acaba diye. Çok takıyorum ya olumlu düşünüyorum. Sonra bu platformda böyle denk geliyor herkes belirtilerini yazıyor hamile oluğunu öğreniyor. Kendi vücudumu dinliyorum bende o sırada hiçbir belirti yok bu ay yine olmadı diyorum. Hani gerçekten senin gibi çok inanmak istiyorum. Hani mesela Allah’ım yaşatmasın gerçekten çok zor bir şey ama mesela hamile kalanların ilki hep düşük oluyor genelde sonrası sağlıklı oluyor o bile bir mucize ya en azından hamilelik gerçekleşiyor. Bende o da yok güzel arkadaşım hani olsun düşsün demiyorum kesinlikle ama hamileliği gerçekleştirecek hiçbir durum yok. Şimdi mesela bu denediklerimiz kullandıklarımız doğal şeylerle de olmazsa ben napacağım inan hiç bilmiyorum ya. Öyle bir çıkmazdayım ki iyi düşüneyim istiyorum ama belli bir yere kadar gidiyor. Dün yine moralmen düştüm. Göbek fotoğraflarınızı atar mısınız diye bir post açmışlar merak ediyorum girip bakıyorum orda arkadaşıma rastladım. Halbuki konuştuğumuz zaman da söyledim hani benim için bu konu hassas bana bir daha bebekle ilgili bir şeyden bahsetme happy momda da görüyorum bazen senin yazdıklarını dedim. Hiç kaale almadı beni. Yani insan gerçekten hiç mi düşünmez. Kendi işi görülene kadar konuştu benimle sonra bahsetme diyince uzaklaştı kendine yeni hamile arkadaşlar buldu. Bir insan bir insana bunu yapar mı Allah’ım çıkarsın ondan yani gerçekten ne söyleyim böyle bir insana bilmiyorum bende. 😟