Pinfur10 Kızlar ben bu ara yeşil erik ve kiraz aşeriyorum. Aklıma kiraz gelince vişne suyu içiyorum. Erik isteyince fotolarına bakıp video izliyorum. Mental olarak iyi değilim dkkdkd sizin nasıl gidiyor?
dunyamyavrularim12 Pinfur10 ah sonunda yaşadığım acıyı yaşayan bir aniş buldum 😂 kız ben perişan oldum erik aşermekten keşfettim ful erik acayip canım çekiyor ama yok hiçbiryerde malesef . Limon yiyorum belki az da olsa rahatlarım diye yok olmuyor of of yazarken bile ağzımın içi sulandı
yeni_anne2 Pinfur10 amaa öyle yani 😅😂🤣 Havva da buz gibi kar yağıyor zaten adamı bu soğukta göndermiyim şimdi dışarı garibim 😅😂
Pinfur10 dunyamyavrularim12 geçmiyo kuzum ben ordudayım İstanbul’dan buldular da yolluyorlar fazla gelirse sana da yollarım nerde yaşıyorsun
seyma0661 Pinfur10 tek aşerdiğim fast food 😂😂 onu da abartı olmamak şartıyla yiyorum zor şeyler hiç aşermedim şükür 🤩
Donaldvetomris Pinfur10 aşerme olayına inanmıyorum zaten hamile değilken de devamlı insanın canı bir şeyler isteyebiliyor o yüzden evde varsa yerim yoksa eğer annem zorla elimi yalatiyor sadece 😅
seyma0661 Donaldvetomris Hahahaha evet benim annem de canın bişey çekerse avucunu yala diyordu 😂 gebelikten önce de sürekli canı bişeyler çeken birisi olduğum için gebelik sonrası da değişmedi 🤣
Pinfur10 seyma0661 ben böyle değildim rüyamda bile görüyorum değişik bi istek sadece bana avcınu yala diyen yok fkfkkf